walk along & talk along

.jag 2010-02-22 07:10 (inga kommentarer)
men fyfan vad jag är trött, och då har jag ändå inte gjort någonting speciellt i helgen eftersom resan till my home town lyckligtvis inte blev av. i lördags skottade jag i och för sig snö i tusen evigheter och gick en långpromenad med S-hunden, men igår var jag knappt utanför dörren på hela dagen. nästan alla på jobbet är apförkylda och jag känner mig lite halvsnorig och har lite ont i halsen, men det är så lite att det knappt ens räknas. jag är nog egentligen mest trött. trött på kyla, snö, mörker; vintern kort och gott.

och jag sitter med en arbetsuppgift som just nu verkar helt jävla OMÖJLIG. jag ska "identidfiera minst ett förbättringsområde" på min avdelning, med syfte och målsättning och mätmetod och uppföljningsfrekvens och hela helvetet, och jag bara öööh. det borde väl inte vara så jävla svårt egentligen, men just nu har jag NOLL inspiration. och ingen att bolla idéer med heller. jävla skit alltså.


utanför fönstret far snöplogarna i skytteltrafik, men den här veckan ska jag plantera mina tomatfrön, sedan får vintern säga vad den vill.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.