leave me at your window

.jag 2010-02-15 08:17 (1 kommentar)
men så blev det helg och liksom en slags omstart, det går att ta sig upp mot ytan även om det är jobbigt för alternativet att vara kvar där nere i mörkret är inte särskilt lockande. drown or learn how to swim , på ett ungefär.

allt är okej och jag irriterar mig bara på helt världsliga och normala saker, som att jag inte kan hitta a. mina gummistövlar (de sågs senast i en påse i min förra källare) och b. mina kokböcker (de finns i en låda någonstans och lådan kan ju rimligtvis inte ha gått upp i rök, så de LÄR ju återfinnas). inte för att vare sig gummistövlar eller kokböcker är någonting jag använder varje dag, det är bara så himla irriterande att inte veta var de är. men jag försöker koppla av och tänka att det ordnar sig.
ikväll ska det förhoppningsvis komma en gubbe och titta på vår skorsten. vi har vrålsnygga gamla gjutjärnskaminer som inte går att elda i eftersom skorstenen måste renoveras först, ett nytt hantverkarprojekt alltså. suuuck, om bara inte allting hade tagit sådan TID.

och jag hatar vintern och snön som bara vräker ner utan tecken till avmattning. det är okej att det är kallt, gör mig ingenting att skotta snö, men jag blir precis VANSINNIG av att vara tvungen att pulsa fram i djupsnö och på skare som varken bär eller brister och halka omkring och kasa hit och dit och inte KOMMA NÅGONSTANS. och man får snö i kängorna och ens kläder blir blöta och allting är blött och kallt och på golven blir det pölar som man trampar i när man äntligen kommit hem och precis har bytt till torra strumpor. bort med den här förbannade snön NU. ok? tack.



Moot

Kram

2010-02-15 13:11:38


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.