tempered in the fire

.jag 2010-01-22 13:55 (1 kommentar)
äntligen fredag och eftersom jag börjar tidigt är det snart dags att gå hem. jag har äntligen blivit klar med ett rätt omfattande projekt och det känns bra, revisorn som var här i början av veckan tyckte det var "imponerande" och "sånt där ser man inte ofta" och "det hade man velat se på fler företag" sa han om det jag hade knåpat ihop so far. man får passa på att suga åt sig, för jag är inte bortskämd med sånt. min chef är visserligen en jättebra chef, men han är inte direkt typen som strör uppskattande ord omkring sig.

för övrigt blir jag mest sur på kollegor som ska tjafsa. idag hade vi planerat en gemensam arbetsinsats, vi hade bestämt det tillsammans och ändå blir det inte gjort utan tjafs och ifrågasättanden. boring.

men nu verkar det äntligen lossna lite på hantverksfronten. elektrikern ska börja jobba på måndag och sotaren kommer på tisdag och det ska väl förhoppningsvis lossna med allt annat också sen.

jag räknade ut reavinstskatten för försäljningen av lägenheten, hamnade strax under trettiotusen som ska in senast den 12 februari. sura pengar, men det är väl något av ett lyxproblem egentligen. i helgen måste jag i alla fall sätta mig och sortera upp alla papper som kommit till nya adressen innan vi bodde där ordentligt och som bara har legat i högar lite varstans sedan dess, jag får lite panik av att ha det så och jag blir vansinnig när jag inte hittar. så nu får det vara nog.

igår åkte vi till den lokala återvinningscentralen och blev av med ett lass skräp. det kändes befriande, även om det är mycket kvar att göra. jag ser redan fram mot den stund då alla hantverkare har gjort sitt och man kan få dammsuga och torka av golven efter att halva sverige har vandrat in och ut med skorna på, det känns liksom inte lönt som det är just nu. men den dagen KOMMER ATT KOMMA.

och för övrigt har jag grym mensvärk och tänker tillbringa precis hela kvällen i tv-soffan. först handboll, sedan film och gärna lite hångel emellanåt. yes.




Moot

Reavinst SUCKS... big time. Vad är det för en jädra skatt? Varför skall man betala för att man har lyckats göra en bra investering? haha dont get me started. Hoppas värken är bättre och att det blev lite hångel haha.

2010-01-22 22:33:34


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.