fog in the streets

.jag 2009-12-17 06:43 (2 kommentarer)
igår började det snöa här, sist i sverige känns det som, och flingorna drunknade först i regn. men framåt kvällen började de lägga sig och nu är det minusgrader och marken är vit. och visst, det är lite fint och mysigt, fast för min del hade det faktiskt gärna fått vara barmark året om. men men.

hur som helst, igår var vi på banken och skrev på lånen och fick nycklarna, så nu är vi officiellt husägare. så idag ska jag sluta vid lunch och åka dit och träffa den lokala elektrikern. jag hoppas att det inte tar alltför lång tid, för sen ska jag passa lille A.

och bakat till bröllopet har jag hunnit med, men det var ett slit, tur man inte gifter bort sina barn oftare. åtminstone inte om det ska ske samtidigt som man köper hus och flyttar.

och imorgon är det fredag och julfest och dessutom sista dagen för praktikanten från helvetet. som alla är dödströtta på, vi har räknat ner rätt länge nu.

och annars är allting sådär lite hattigt; jag har ingen telefon och inget internet hemma, mr silences bil har gått sönder, det står lådor överallt. men det är ju ett övergående fenomen.

och jag tänker lite på nyårsafton, det är inte många nyår i mitt vuxna liv som jag har firat utan PH, det är kanske tre eller fyra gånger på mer än tjugo år som vi har firat på varsitt håll. förra året var en sådan gång. och det var ingen av oss som hade den blekaste aning om att vi skulle ha så kort tid kvar tillsammans i det här livet att vi inte ens skulle hinna med att fira ett nyår till. och saknaden är stor och oformlig och så ofattbart tung att bära.

och även om jag är i paradiset så ser jag inte fram mot en nyårsafton utan dig.

Bonitan

<3<3<3

2009-12-17 10:58:54

Sheela

kram!

2009-12-17 17:10:21


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.