where I'm bound I can't tell

.jag 2009-12-18 06:54 (2 kommentarer)
dagarna trillar på, nu är det vinter och snart är det jul. mina föräldrar kommer och hälsar på i helgen och jag försöker tänka att det ska gå bra istället för att måla upp en bild hur vi sitter ihopklämda i mitt lilla kök och trängs och vantrivs och min mamma gnäller om att jag är asocial om jag ställer mig och diskar och gnäller över att det är stökigt om jag inte gör det. och hennes sätt att liksom kommendera en, "du hämtar ett glas vatten till mig", "du går och tar min väska åt mig", "du går och hämtar en tidining så jag får något att läsa", "du går och sätter på lite kaffe", "du hämtar en penna", gärna PRECIS när man satt sig ner så att man får resa sig igen, jag tror det är någon slags maktdemonstration hon ägnar sig åt. eller hur vi sitter och tittar på tv och mamma oavbrutet säger "det här var tråkigt, byt kanal" och jag ger henne fjärrkontrollen och ber henne välja något hon vill titta på, men då är det inte heller bra, "jag vet inte hur man gör med din fjärrkontroll" fastän den är identisk med hennes egen, utan det är liksom JAG som ska zappa åt henne. men nej, nu ska jag inte tänka så, DET HÄR SKA GÅ BRA.

idag skulle ha varit sista jobbdagen innan julledigheten, men jag får offra några timmar på måndagen för att analysera ett prov av en råvara som egentligen skulle ha kommit den här veckan. nu är den skickad express från asien och kommer FÖRHOPPNINGSVIS på måndag. provresultatet avgör huruvida en stor leverans ska skickas eller ej, och om den ska den skickas så måste den skickas innan nyår, annars kommer den inte fram i tid och det ställer till det i de fortsatta leden. så det kändes inte riktigt okej att vilja vara ledig och tycka att det inte var mitt problem.

jag har ont i axlarna, musklerna är hårda och ömma. i natt drömde jag en irriternade dröm om att praktikanten från helvetet höll på att förstöra en massa viktiga prover för mig, och stod bara och flinade retfullt när jag bad att h*n skulle sluta upp med det, det är säkert därför.
ikväll är det julfest på jobbet och imorgon ska N gifta sig. det kommer att bli bra och jag tycker så mycket om D och jag hoppas att han tycker att jag är en okej svärmor.

och jag har nästan bestämt mig för att sälja min lägenhet nu, jag har fått ett nytt bud som åtminstone är lite bättre än det förra, och de kan flytta in i januari. det vill säga SNART, och då slipper jag betala mer än en månadshyra, för även om jag klarar det rent ekonomiskt så tycker jag att 4000 spänn i månaden för något som jag inte använder är rätt surt. och pengarna från försäljningen kommer att räcka till att betala av ett av lånen på huset helt och hållet, så det känns ändå okej. hoppas bara att de här tilltänkta köparna blir godkända av föreningen, de är väl säkert tungt kriminella missbrukare bara för det, och det är inte önskvärt tycker styrelsen där jag bor. men de allra flesta människor är ju faktiskt INTE tungt kriminella missbrukare, så man kan ju alltid hoppas att de här tillhör majoriteten.

ja. men nu ska jag väl jobba lite också.



ventil

Usch, låter jobbigt med din mamma, men du klarar det. *kram* Bra att lyan snart är såld, skönt att kunna avsluta året på ett bra sätt.

2009-12-18 11:19:28

Dorizz

Hurra hurra hurra! Läggan är såld! Bröllop på gång! Fira!

2009-12-18 11:59:23


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.