living after midnight

.jag 2009-12-14 07:36 (6 kommentarer)
jaha, där försvann den helgen och jag inser med lite småpanik att det bara är EN VECKA kvar att jobba innan julledigheten. och jag är långt ifrån klar med det jag hade tänkt vara klar med, och på torsdag ska jag dessutom bara jobba till lunch eftersom jag ska träffa en hantverkare i huset på eftermiddagen.

och inte blev det mycket slappat i helgen, men en hel del blev åtminstone gjort. vi har köpt gipsskivor och reglar och burit och släpat dem från byggmarknaden in i bilen, ut ur bilen, in i huset, upp för trappan...det var TUNGT. och när vi ändå lånade en VW-buss så passade vi på att flytta mr silences kökssoffa och köksbord samt mitt nya maffiga skrivbord som jag har tiggt mig till gratis när någon här på jobbet skulle skaffa ett som var höj- och sänkbart. allt var stort och otympligt och vägde BLY, men nu är de i alla fall på plats. och även om det blir lite utdraget känns det ändå GULD värt att kunna flytta lite i omgångar jämfört med att bara ha en futtig dag på sig.
och sedan hann vi faktiskt med ett besök i sängaffären också, och den skönaste sängen (i vår prisklass i alla fall, jag är inte beredd att lägga 30 papp på en säng, faktiskt) visade sig vara en utgående modell som det gick att snacka sig till ett riktigt bra pris på, samt gratis hemkörning. så vi kände oss supernöjda med detta.

veckan som kommer blir hektisk för jag har lovat att baka till N och D:s bröllop som är på lördag, kanske inte sju sorters kakor men snudd på. fast det är ju lite roligt med såna uppdrag också, men nu börjar det kännas lite tight med tid, för jag har inte ens bestämt alla sorter än. och på fredag ska jag på julfest med jobbet. och på torsdag ska det komma en elektriker till huset, och sen ska jag passa lille A. och på onsdag ska vi till banken och träffa mäklaren och säljaren en sista gång. och på tisdag, hjälp, det är ju för fan redan imorgon, så ska jag på massage efter jobbet. och idag har jag tvättstuga, jamen det här var väl en JÄTTEBRA planering.

och idag flyttas telefonen och med det antar jag att även bredbandet försvinner, hemifrån alltså, tur man har ett jobb att snyltsurfa ifrån.

och idag ska jag som sagt tvätta i tvättstugan för sista gången, sedan får jag EGEN TVÄTTMASKIN. och diskmaskin. det är mest sus och dus för hela slanten trots allt.

Moot

Ojojoj ta ett djupt andetag! Och GRATTIS till tvättmaskin och diskmaskin. Jag förstår din lycka... jag har HAFT det men inte längre...bohoooo.

2009-12-14 08:26:59

AnnA

Välkommen till klubben :) Vi har varit utan bredband i en vecka nu. Och det blir minst en vecka till utan bredband eller tv eftersom vi har tv:n via bredbandet också. Kul med 3 tonåringar i huset då *ironi*
Fast annars är det faktiskt sus och dus :)

2009-12-14 08:41:06

Bonitan

vi fixar det vi måste .jag - eller hur? För när vi kommer ut på andra sidan är vi där vi vill vara...eller nåt ;-)

2009-12-14 08:50:09

tori

Gud vad vi flyttar, allihop. :)

2009-12-14 09:10:00

.jag

@tori: ja, eller hur :-)
@Bonitan: det är vi, absolut! särskilt DU, because you're worth it!
@Moot: jag hade också båda delarna förut, och jag har saknat diskmaskin i perioder och tvättmaskinen mest hela tiden...
@AnnA: jag fattar inte varför det behöver ta sån tid med flyttning av bredband och tv...jag försökte parera så att åtminstone NÅGOT skulle fungera innan alla helger. som det ser ut nu så kommer telefon och bredband till nya stället innan jul (på bekostnad av att jag inget har där jag bor nu då...), och tv får vi...nästa år någon gång. fast vi har ju inga hemmavarande barn, så det är nog ganska lindrigt för oss :)

2009-12-14 10:37:25

Dorizz

Schema!!! Men du, ta en paus medan du bakar kakor. Jag tror det kan vara riktigt avslappnande! :)

2009-12-14 13:54:01


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.