it's my taste of freedom

.jag 2009-12-01 13:52 (2 kommentarer)
jag sitter på jobbet och har just idag ganska lite att göra, men utanför jobbet är det desto mer, faktiskt så mycket att jag knappt vet i vilken ände jag ska börja nysta för det är så mycket och just nu rätt så oöverskådligt. det här med att köpa och sälja hus och lägenheter tillhör ju inte vardagen och varken jag eller mr S är så haja på detta utan trevar mest omkring i blindo. det är rätt mycket att tänka på och ganska lite tid. mot slutet av veckan ska det vara visning på min lägenhet och den måste städas och piffas till. när jag gjorde det inför fotograferingen så tänkte jag att det nog var gjort i ett nafs, för jag har inte mycket saker framme, men det var avsevärt mer jobb än vad jag trodde. och nu går det ju inte riktigt att fuska på samma sätt som vid fotograferingen, då gick det ju att stuva undan i skåp och flytta undan lite efter hand, men nu ska ju folk SNOKA överallt, så jag får väl ösa ner småplocket i lådor och ställa i källaren så länge. men det där plocket tar en sabla tid som jag inte riktigt känner att jag har, men jo, det får ju gå.

och jag har varit på banken och hämtat papper för påskrift till handpenningslånet och jag har varit på banken och lämnat samma papper med påskrift och jag har varit hos telia och pratat om flytt av abonnemang och digital-tv och jag känner mig lite som en pensionär, för jag har bott i ett comhemhus och har liksom inte behövt BRY mig om det här med övergången till digital-tv tidigare, men nu måste jag ju. eller måste och måste, men när man nu ändå håller på med allting annat.
och så har jag ringt en lokal elfirma för att se över ledningarna, dimensionera upp systemet och installera jordfelsbrytare i huset, och de visste precis vilket hus det var och vem som hade bott där innan. LANDET, igen, men jag gillar det.
och det är fler projekt att dra igång, sätta staket runt tomten, bygga hundgård i trädgården, och så ska vi köpa kamin och den ska väl installeras på något sätt som jag antar involverar både murare och sotare, och vi funderar även på att skaffa en pelletsbrännare till den befintliga pannan. och några träd som står lite illa till ska fällas, det känns som att det är lika bra att få det gjort innan vi börjar plantera och gräva trädgårdsland och bygga växthus. ja, och så någonstans i detta ska vi väl packa och flytta och fira jul och gå på N och D:s bröllop. yes, så får det bli.

Dorizz

Det blir bra, det blir bra! Haha, tänk dig att flytta vart tredeje år! Ho ha hi...NOT.

2009-12-01 13:57:45

AnnA

IIIIiiiiiiihhhh, säger jag, det är en hel djungel att sälja och köpa hus. Säger hon som inte heller vet riktigt vart man ska börja. Men packa var det. Packa.

2009-12-01 15:36:36


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.