daddy doesn't understand it

.jag 2009-10-20 06:32 (inga kommentarer)
igår var en flitens dag, fastän jag var så trött och seg. jag jobbade, sedan cyklade jag till biblioteket och lämnade tillbaks några ljudböcker. egentligen hade jag tänkt cykla en längre runda, men jag hade för tjocka kläder på mig, det blev alldeles för varmt och jag svettades bara av de futtiga kilometrarna in till stan. så jag cyklade hem igen och åkte till soptippen, eller jag menar återvinningen, med lite grejer och sedan åkte jag hem och dammade, dammsög och torkade golv och skåpsluckor, monterade ner och rengjorde filtret till köksfläkten samt attackerade kalkfläckarna på diskbänken. ikväll har jag tvättstuga, och mellan maskinerna ska jag städa badrummet och plocka undan allt löst småkrafs. och sedan är det väl klart för fotografering, och bilderna får bli som de blir, det är inte så mycket mer jag kan göra. mitt minimala badrum (enligt svensk byggnorm ska ett badrum vara minst 5 kvadratmeter läste jag någonstans, mitt är 3,5) med femtiotalsinredning i original lär till exempel varken bli större eller nyare.

när man varit i farten non stop från fem på morgonen till nio på kvällen borde man somna som en stock och sova som en björn, men i helvete heller. jag är så trött på att vakna stup i kvarten nätterna igenom.

på jobbet har det mest akuta lugnat sig och igår bestämde jag att nu skulle jag bara jobba med EN sak. ha ha ha, säger jag bara. min chef och jag började prata om ett litet projekt, ingen deadline är satt, men lik förbannat kan jag inte låta bli att börja förbereda, planera, strukturera. varför, kan man ju fråga sig, alla vet att jag har haft häcken full och mer därtill senaste tiden, ingen hade sagt något om jag hade sagt "jag har inte hunnit". jag vet egentligen inte varför jag har såna enorma prestationskrav på mig själv på jobbet, varför jag inte kan tillåta mig själv att vara lite medelmåttig då och då utan att drabbas av dåligt samvete. men det är väl den där jävla luther som spökar antar jag.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.