say you say me

.jag 2009-10-16 06:31 (2 kommentarer)
äntligen fredag, gud vad skönt för jag är så TRÖTT. och lite förkyld, med betoning på lite, men tillräckligt för att det ska vara lite halvjobbigt.

men veckan har varit rätt okej. snart ska det börja lugna sig på jobbfronten, men jag ringer och bokar om tusen saker för att mitt schema ska bli lite luftigare. saker som jag egentligen skulle kunna hinna med, men som jag unnar mig att flytta fram för att slippa stressa. jag har kört på överljudsfart i evigheter, nu vill jag börja slå på bromsarna.

på ett möte i veckan började vi så smått diskutera vad vi ska ha för aktivitet på nästa kick-off. eftersom det bara är karlar i min arbetsgrupp brukar det bli typiska macho-saker i stil med kasta yxa eller skjuta lerduvor. och det är väl helt okej, men den här gången var förslaget att vi skulle bada bastu och badtunna. och då sa jag ifrån att jag faktiskt inte kände mig särskilt bekväm med att sitta ensam i bikini bland en massa karlar, och det finns väl minst hundra saker vi skulle kunna göra som inte inkluderar att vi är nakna eller halvnakna, och naturligtvis blev det en massa jomen-det-som-är-så-kul-hö-hö-hö, för det blir det alltid. och sen var mötet slut och det blev inte fattat något beslut för vi skulle ju bara spåna lite.
några timmar senare ringde min chef till mig och sa att han inte heller tyckte att den där bastugrejen var någon bra idé och att han verkligen inte tyckte att vi skulle göra något där inte alla kunde vara med och att han hoppades att jag inte missförstått det hela för han höll verkligen med mig.

jag tyckte det var rätt schysst av honom att ringa och säga det. först. nu tycker jag mer att om han nu höll med mig så jävla mycket så kunde han väl sagt det direkt på mötet istället och tryckt till de där hö-hö-hö-arna litegrann. för även om han inte själv deltog i själva gubbskrockandet så gjorde han ju inget för att hejda det heller. vilket man kanske skulle kunna begära av en manlig chef i en mansdominerad organisation som i alla fall har en jämställdhetspolicy på ett papper.

jaja, eftertankens kranka blekhet och så vidare.


Doriz

Skönt att höra att Svensk jämställdhet är en myt! ;)

2009-10-16 12:50:12

Doriz

Och skönt att slippa äcklig tunna!

2009-10-16 12:50:30


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.