fredagsrysaren

.jag 2009-10-09 11:52 (6 kommentarer)
men jag är så FÖRBANNAD. jag går omkring och behärskar mig och biter ihop åtta timmar om dagen, det kan fan aldrig vara nyttigt. det handlar om praktikanten från helvetet. den ena har slutat, den andra ska vara kvar ett par månader till och just nu känns det som en evighet, jag står inte uuut.

här på jobbet har vi en station med åtta likadana instrument. någon dag i början av veckan så använde jag alla åtta samtidigt. efter ett tag var jag klar med fyra och stängde av dom. en stund senare kom praktikanten från helvetet (fortsättningsvis kallad PFH) och frågade mig om hon kunde använda ett av dom. jag sa att det gick bra och tog för givet att hon menade något av dom jag INTE använde. efter ytterligare en tid var jag helt klar och stängde av de fyra jag använde. nästa dag hade PFH skickat ett mail till alla där hon bad alla att inte stänga av instrumenten under arbetstid eftersom det kunde hända att det var bråttom med någon analys. jag tog upp det till diskussion och menade att det var onödigt slöseri med energi att instrumenten stod på hela dagen IFALL det någon gång skulle behöva användas akut, så himla ofta händer inte det (och PFH har ALDRIG något som är akut, fast det sa jag förstås inte) och skulle det hända så tar det kanske max en kvart från det att man startar tills instrumentet är körbart. efter ett bra tag fattade jag att PFH menat att hon skulle använda de instrument jag använt EFTER att jag var klar (men hon brydde sig inte om att säga det och hon visste ju inte ens hur länge jag skulle hålla på) och att hon kände att någon hade stängt av instrumenten för henne. jag försäkrade att jag verkligen inte går och stänger av någonting som jag vet att någon ska använda, men det såg faktiskt inte så ut och då stänger jag av dem eftersom det är onödigt att de står igång när de inte används. men jaha, PFH sa att hon bara ville veta vad som gällde och jag sa att det var detta som gällde, och sen sa hon att hon hoppades att jag inte tagit illa upp och jag sa att jag verkligen inte hade tagit illa upp, och så var det bra med det. trodde jag.

den dagen återkom hon tre gånger och ville försäkra sig om att jag inte tagit illa upp. varje gång sa jag mycket tydligt att jag absolut inte tagit illa upp, att jag inte är en sån som tar illa upp av att man diskuterar och har olika uppfattningar om saker och ting och skulle jag ta illa upp så säger jag ifrån, säger jag inget så kan man utgå från att det är helt okej. detta har jag verkligen poängterat, men budskapet går verkligen inte fram. för igår kom hon en FJÄRDE gång och sa att hon verkligen hoppades att jag inte hade tagit illa upp. då härsknade jag till en smula, det måste medges, men jag tycker att om man ser att en person står och mäter en sak, sedan SPRINGER därifrån med mätinstrumentet i handen för att hinna kolla en annan sak under tiden, DÅ ÄR DET FAN INTE LÄGE att komma och börja pipa om något som hände för flera dagar sedan och som för i helvete redan är utrett hundra gånger. så jag sa rätt så irriterat att jag HAR inte tagit illa upp och det har jag redan sagt tre gånger och vad är det hon inte förstår? och då säger hon "jamen jag vill bara inte att du ska tro att jag tycker illa om dig, det gör jag inte, jag tycker jättemycket om dig" och jag bara "jamen jag har inte tiiiiiid med sånt här, släpp det för fan!" ok, kanske inte korrekt, men JAG STÅR FAN INTE UT, jag blir helt trött av sånt här. vad fan, jag GILLAR ju inte ens PFH. och så går hon omkring och tror att JAG oroar mig för att HON inte skulle gilla MIG. couldn't care less, jag vill ju inte ha med henne att göra överhuvudtaget. jag försöker ha så lite med henne att göra överhuvudtaget och den enda effekten det får är att hon tränger sig på ännu mer, uppför sig ännu mer insmickrande, håller med mig vad jag än säger när jag slänger käft med de andra på avdelningen, erbjuder hjälp jag inte vill ha, köper fikabröd jag inte bett om, det tar aldrig slut, jag blir aldrig av med henne, jag blir galen på det här.

tori

Oh dear. Det låter som att någon har grava problem med att vilja vara alla till lags. ALLA.

2009-10-09 12:01:33

Doriz

Finns det någon enstaka chans att hon kan få jobb efter praktiken?

2009-10-09 12:54:34

AnnA

Hu, *ryser*

2009-10-09 13:18:56

Morris

Jag skulle också ha blivit galen, vilken sjukt jobbig människa!

2009-10-09 13:24:20

ventil

Gud vad pissejobbigt, din egna groupie. Jag hade blivit knäpp. *kram*

2009-10-10 14:52:50

.jag

@Doriz: nej, tack och lov ser det inte så ut.

2009-10-11 19:23:41


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.