h.e.m.m.a

kicko 2009-07-08 00:45 (3 kommentarer)
Det är lite splittrat på nåt vis det där med hemma och hemma, och familj och familj. jag har ju tagit med mig min familj och åkt hemifrån för att åka hem och hälsa på min familj... =)

Min underbara, galna familj. Äldsta systerdottern som just tagit sig igenom hormonstormarna i tonåren och faktiskt blivit som folk på sistone är tillbaks i samma sinnesstämning igen pga graviditet - hon tappar humöret för minsta lilla och särskilt när lillebror, som inte är så liten längre, han fyller 18 snart!, trycker på alla syrrans knappar samtidigt. Att de två inte slagit ihjäl varandra under uppväxten är fasen ett under.

Mellansysterdottern som är hemma från London och har två terminer att prata ikapp och surrar o-a-v-b-r-u-t-e-t om stort och smått. Och de kilon hon klagar över att hon lagt på sig i England klär henne, hon ser äntligen FRISK ut.

Och systersonen som är stor och så VUXEN och så lugn och cool och samtidigt så temperamentsfull och ser rätt farlig ut utan hår och med fet gaddning på armen. Fina lillpojken. =)
Och minsta sötrumpan som hänger oss i hasorna heeeela tiden och pratar öronen av en och leker fint med kaksmulan trots 6års åldersskillnad och står och försöker resonera med råttorna om att de faktiskt inte behöver vara rädda bara för att de är på ett nytt ställe.

Och mamma förstås. Och min galna moster vars själ bara inte fick plats i hennes tvåa, så hon har byggt en sommarstuga...
På mammas tomt, haha!
Det är så underbart knasigt att jag bara kan älska henne och mamma lite extra för det. Klart man låter syrrans själ få låna lite utrymme när man har 2000kvm tomt själv liksom.

Och syrran. Där behövs det liksom inte sägas nåt. Annat än att vi på nåt läskigt vis blir mer och mer lika för varje år. När vi kom hit igår hade hon och jag t.o.m likadana kläder och det rådde ingen som helst tvekan om släktskapet.

Vädret är emot oss - all värme försvann precis innan vi kom, och ska komma tillbaks när vi åkt hem - men sämre än så här kan man helt klart ha det!

Jag ska fota lillkatten lite åt aniara innan jag åker hem oxå. ;)

Doriz

Rolig läsning! :D

2009-07-08 02:06:31

aniara

oh! Tissetassen!

2009-07-08 08:52:44

Anni

Låter så mysigt. En riktig härlig, lagom galen familj.

2009-07-08 09:26:41


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007