grave robbing

.jag 2009-06-11 17:53 (3 kommentarer)
penicillin är en fin och bra upptäckt, men jag mår dåligt. inte av penicillinet, peppar peppar, utan mer för att mina uvi:er omvandlar hela underlivsregionen till en enda stor smärthärd. det gör inte bara ont att kissa, det gör ont att sitta, att stå, att gå, att röra sig överhuvudtaget. och all sådan smärta triggar igång grejer jag inte riktigt kan hantera på ett vettigt sätt. panikångesten ligger och lurar under ytan precis hela tiden och det känns mest sådär. sedan har jag en liten känsla av att man ska vara hemma och ta det lugnt när man är sjuk, men jag har fan inte hunnit det. och jag vet inte när jag ska hinna det heller, med studentfirande och föräldrabesök och barndop på en och samma helg.

idag var det dags för löneförhandling. det är bestämt att alla bara ska få vad avtalet ger, 2,5 % eller vad det nu är. utom jag, jag får tvåtusen spänn bara för att jag är så jävla outstanding. ja, det sista var det ju bara jag själv som sa i och för sig. men ändå.

och så har jag avslutat ett rätt stort och krävande projekt med goda resultat. jobbmässigt är det plus, hälsomässigt är det minus, känslomässigt båda delarna. jag tänker på mr silence och känner lycka och värme. och jag tänker på och känner smärta och jag sugs ner i smutsigt smältvatten från frusna minnen, där jag inte kan simma, där jag inte kan andas, där jag inte får luft.

AnnA

Krya på dig och grattis till lönen! Klart du är outstanding :)

2009-06-11 18:57:40

Betty

Ta mr Silence i handen och använd honom som flytetyg tills du bottnar igen.

2009-06-11 19:11:39

Moot

Klart du är outstanding säger jag med :-). Grattis!

2009-06-11 23:40:16


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.