wipe it off

.jag 2009-06-09 21:44 (7 kommentarer)
men det är klart att allting inte kan vara guld och gröna skogar jämt och hela tiden. helt följdriktigt vaknade jag i morse med uvi-symptom från HELVETET. ontontont, frossa, kallsvetten rann men vad fan skulle jag göra, hela veckan är det hantverkare och byter rör i badrummet och ja, det och uvi kändes helt enkelt som en sällsynt dålig kombination. så det var bara att bita ihop och krypa iväg till jobbet. jag hade dessutom tid för att ta bort ett födelsemärke idag som jag inte ville sumpa, så alternativet stanna hemma fanns inte.

men det är inte roligt när man mår så att man helst av allt vill ligga dubbel och kvida och inte har någonstans att ta vägen. jesus vilka panikkänslor, det var längesedan jag kände mig som ett jagat villebråd utan någonstans att ta vägen. det tar på krafterna, som om det inte räckte att vara sjuk.

fast jag hade flyt ändå. halv nio pratade jag med vårdcentralen, kvart i tio var jag där och lämnade prov, klockan ett fick jag tid hos läkare. det kan man faktiskt inte klaga på. heja min vårdcentral. och snäll-doktorn ska börja utreda det här nu. inte för att jag vågar ha några förhoppningar, det här ÄR min trista verklighet. men ändå, tänk om det finns något som kunde hjälpa.

så nu har jag fått penicillin och väntar på att det ska börja verka. det här är så oerhört tröttsamt och tråkigt. och om någon säger nåt i stil med "men prova tranbär" så svarar jag inte för handlingarna just nu. jag tror jag har konsumerat mer tranbärsprodukter än hela sveriges befolkning, i förebyggande syfte och under pågående infektion. kul om det hjälper för andra, men DET HJÄLPER INTE MIG. inte äppelcidervinäger eller citronjuice eller lingon eller c-vitaminbrus eller åkerfräkente eller någon annan naturprodukt heller, jag har provat dem alla. det enda som hjälper är en fet djävla penicillinkur.

jag hatar tranbärssmak. eller det är nog inget fel på smaken i sig, men för mig är det bara taskiga associationer om sjukdom och smärta, ont, HELVETE.

ja, men nu ska jag ta mig samman och gå och kissa. förbereda mig för smärta, ont, HELVETE var ordet.

Doriz

jag fick order att dricka gallons and gallons of cranberry juice en gång...men det var en tumör...j-la idioter. Hå hå. En kompis till mig har löpande uvi...ska kolla med henne vad hon gör. Här i USA alltså, kanske finns nåt exotiskt tips?

2009-06-09 22:33:48

.jag

@Doriz: gärna! alla tips är välkomna (utom de som innefattar tranbär, haha), kanske finns det något "over there" som inte nått hit än...hoppet är det sista som överger en ju :)

2009-06-10 06:02:49

nix

Hade aldrig haft uvi innan jag träffade min nuvarande partner. Under första året hade vi distansförhållande och jag hade ruskiga infektioner en gång i månaden minst. Testade verkligen allt. Jag åt penicilinkur efter penicilinkur.. Sedan flyttade vi ihop och de försvann som i ett nafs. Läkarna säger att det beror på att vi vant oss vid varandra och att våra kroppar känner igen varandras bakterier. Vet inte hur det är för dig, du kanske haft problemen i flera år, men om du är i ett nytt förhållande kanske det kan ha med saken att göra. Lycka till, jag lider med dig!!

2009-06-10 17:04:17

sodan

alltså det verkar ju som att mina eviga jävla svampinfektioner har faktiskt gett med sig efter sju svåra år (på allvar är det nog faktiskt en åtta år, men iallafall) så det vore väl själva FAN om du inte ska lyckas få bukt med dina uvi:er. håller alla tummar jag kan!

2009-06-10 21:09:48

.jag

nix: jag har haft mina uvi-problem i hela mitt liv, dessvärre.
@sodan: tack, hypotummarna brukar göra susen! :-)

2009-06-11 15:38:42

nix

Aj aj aj. Förstår verkligen att du är trött på det..Fy din stackare. Håller mina tummar med även om jag inte är hypodean:-)

2009-06-11 16:47:06

.jag

nix: tack! ALLA tummar är välkomna! :)

2009-06-11 17:32:28


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.