Fylleslag

Lisasan 2009-04-24 13:06 (4 kommentarer)
Groddar i all ära, men är man så puckad som jag så kan man ju förstöra allt med en rejäl bläcka.

I söndags, denna kristliga dag, lyckades jag, brutta på snart 35, supa skallen av mig så till den milda grad att jag knappt återhämtat mig än.

På två personer närmare en liter vodka (borde varit nära ambulans med andra ord) och allt hände av misstag. Jag som är totalt ovan med tanke på hur otroligt sällan jag dricker, hann inte ens reagera innan jag var så skitfull att alla hämningar försvann. Jag bölade som ett vattenfall med jämna mellanrum, sjöng så rutorna skallrade, och till råga på allt lyckades jag låsa upp ytterdörren, gå ut i trädgården, vandalisera mitt lilla plommonträd (jag snubblade, grenar bröts), inte fatta varför dörren var låst, sitta utanför ytterdörren och frysa och ringa på, tills jag till slut på något sätt tog mig in. Jag minns inte ens en tiondel av vad som hände. Men det var ljust ute och måndag morgon, så det är fullt möjligt att jag ramlade runt i trädgården när grannarna var på väg till jobbet. Ångest över detta faktum? Eh, ja.

I måndags morse vaknade jag med sönderslaget knä, migrän de la grande, och en bakfylla utan dess like. På detta en enorm ångest, och jag vill knappt visa mig utomhus än. Knät blir en långdragen historia och jag måste käka penicillin i och med att såret är infekterat. Jippie. Min kassa arm och axel som är inflammerad och nästan hade läkt blev sämre igen så jag ska idag till läkaren och få en kortisonspruta. Ångesten vet jag inte hur man läker, men tiden kanske hjälper till.

Jag är verkligen inte en person som gör sånt här. Det senaste halvårets ångest över framtiden, alla motgångar och allt elände, gjorde nog sitt till. Faktum är att jag tydligen är så ovan att dricka sprit att jag inte ens känner att det är läge att sluta. Det går liksom för fort. Men, vad lär man sig av detta? Jo, jag är ta mig fan för gammal för att dricka sprit! Och, psyket har nog fått ta en större smäll senaste halvåret än vad jag egentligen förstått.

Så, senaste omgången groddar har tyvärr jäst/ruttnat/blivit totalt misslyckad och luktade fan efter bara en dag. Nu jävlar ska här groddas nytt, renlevnadsmänniska ska jag bli!

Bonitan

nåt att anmäla till Sysops vårtävling kanske?

2009-04-24 13:54:32

Doriz

Oj oj oj.

2009-04-24 16:09:42

BettyB

Förlåt att jag skrattar men det är så dråpligt. Jag hoppas du kan vara snäll mot dig själv och skratta du med, när du får det lite på distans.

2009-04-24 16:58:49

Havregryn2

Jag måste hålla med Betty, du skriver på ett sätt som gör att man måste fnissa... Fast jag har all förståelse för hur jobbigt det måste varit.
Du är en skicklig skribent, som lyckas sätta ord även på svåra saker, och dessutom många gånger göra det med en sorts svart humor.
Släng de ruttna groddarna, grodda nya och skriv en bok! Allvarligt. Du har skrivandets gåva.

2009-04-26 03:05:51

Lisasan

Tack alla :)

2009-05-02 11:59:50


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may