Kloten rullar

Anni 2009-04-22 21:08 (2 kommentarer)
åt alla håll utom dit dom ska. Jag spelade bowling ikväll för första gången på evigheter och det gick inget vidare. Men det var himla kul!

Inatt vaknade jag av konstiga ljud från badrummet. Det var lilla missen som hostade upp hårbollar. Hade någon sagt till mej för några veckor sen att jag skulle gå upp mitt i natten och säja "duktig flicka" till en kräkande katt hade jag inte trott det, men det gjorde jag. Var SÅ tacksam att hon inte gjorde det i sängen eller på fina mattan...

Hon är så fin den lilla missan. Min lilla spinnande, mjukmagade päls-gosa! Kärlek!

Jag har blivit ombedd att spela in "Mumien" på video till en 12-åring. Sitter här och tittar på början av filmen och undrar om det verkligen är en bra idé... Vad säjer ni som har barn och vet vad dom tål? Jag vet att barn ser mycket mer läskiga filmer nu än när jag var liten, men jag vet inte... Är jag bara hönsmoster?

Bonitan

vad säger barnets mor om såna filmer och berörd 12-åring?

2009-04-23 09:13:09

Anni

@Bonitan - hon har inte sett den. Tycker nog egentligen inte att han ska se sånt, men har inte riktigt ork att stå emot. Hon är sund i sina värderingar, men är nog inte riktigt lika strikt som jag. Antar att det är lättare att ha regler för barn så länge man inte har några egna.

2009-04-23 22:04:58


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!