Festa eller festa

Anni 2009-04-25 23:17 (2 kommentarer)
Igår var jag ute på krogen. Vi var ett gäng, dom flesta från jobbet och några till som hängde med på vägen. Jag dansade i högklackat, hade jättekul, blev precis lagom full och kände mej som balens drottning.

Idag var jag på fest igen. Oxå med trevliga vänner, fast jag kände inte lika många. Det var knökfullt, hög ljudvolym, nubbevisor och jag kunde inte höra mej själv tänka. Det var god mat, egentligen var allt bra, men jag kände mej helt annorlunda. Som att allt bullret runtomkring inte hade med mej att göra - jag kände mej bara tråkig och fel, trött och frusen och ville bara hem till katten.

Visst är det konstigt hur olika det kan vara med dagsformen. En skillnad är musiken. Det var mycket bättre musik igår. Och att jag var alldeles för trött idag efter gårdagens nattsuddande.

Jag funderar på vad som gör skillnaden. Är det något jag kan påverka?

Nu sitter jag framför TVn med massa kläder, dricker varmt te och gosar med min lilla Sammetstass, världens finaste misse. Jag kunde ha varit på fest och dansat, som igår. Jag hade förmodligen haft kul om jag hade orkat, men just nu är jag så nöjd med att bara sitta här hemma, med min lilla katt.

Al Pacino är på TV. Han är rätt snygg, på ett lite luggslitet sätt. Fast jag tänker stänga av honom nu i alla fall och gå och knyta mej.

Havregryn2

Finns inget bättre än att vara hemma och gosa med husdjuren när dagsformen är av det tröttare slaget!

2009-04-26 04:01:23

AnnA

Så är det väl också så, att lagom är bäst :)

2009-04-26 13:33:32


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!