fredagshets

.jag 2009-04-17 06:12 (4 kommentarer)
och dagarna bara går, det känns inte som jag hinner någonting. fast på sista tiden har jag fått gjort en del, typ putsat alla fönster, varit till soptippen, bytt däck på bilen (ja, jag vet att det heter HJUL, men det låter så dumt) samt uträttat en massa ärenden. plus jobbat som en liten jävel, förstås. det är så sjukt mycket på jobbet att jag knappt vet vart jag ska vända mig ibland. fast samtidigt är det roliga grejer, eller åtminstone utmanande, ganska ofta, och det är nästan alltid KUL att gå till jobbet för man vet aldrig vad som kommer att hända under dagen.

men bara för att jag har så mycket att stå i så lade batteriet i min klocka av. och jag HATAR att vara utan klocka. det spelar ingen roll att jag nästan aldrig tittar på den, för jag vet oftast vad klockan är ändå, på ett hyfsat ungefär åtminstone. och det spelar ingen roll att det finns andra klockor nästan överallt. JAG VILL HA MITT ARMBANDSUR, så det så. så nu måste jag försöka ta mig in till stan under dagen för att få batteriet bytt. för efter jobbet ska jag åka till mr silence och jag vill åka NUUUU. sitta i trädgården och dricka vin och hångla, jag vill inte stå i kö på ett svettigt ur & penn bland lata tonåringar som velar i det oändliga bland tusen fula klockor.

men nu: jobba för satiken, som sven wollter skulle ha sagt.

zmilla

Om du skiter i Ur&Penn och istället går till en urmakare så går det förmodligen fortare - förutom att du slipper tonåringarna... =)

2009-04-17 07:57:53

BettyB

Och kostar dubbelt så mycket men det kan det nog vara värt.

2009-04-17 09:32:38

.jag

@zmilla @BettyB: urmakaren här byter inte batteri medan man väntar, inte ens om det är helt tomt på kunder. "kom tillbaks om en timme" är det enda sura alternativet till att svettas på ur&penn.

2009-04-17 10:15:35

zmilla

Surt!
Då kan det kanske vara värt den där studen på U&P ändå...

2009-04-17 11:48:02


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.