End of Easter

AnnA 2009-04-14 11:46 (3 kommentarer)
Allt har sitt slut, även en underbar påsk.

Påskdagens eftermiddag tillbringades i trädgården. Ljuvligt och skönt att få arbeta med händerna i jorden. Ett par rabatter är i ordning nu och faktiskt klippte jag lite rosor som står skyddat.

Sen tog hungern ut sin rätt, så jag lagade kasslergratäng med purjolök, ananas och banan. Massor med grädde och chilisås toppat med ost. Ris och en fräsch sallad till. Det smakade hur gott som helst (säger jag, fast jag lagade det själv)

På eftermiddagen blev det lite frisersalong och jag fixade slingor på yngsta dottern. Tyvärr räckte det inte alls till hela håret. Hon har tjockt och långt lockigt hår. Det blir att sätta i en omgång till, snarast möjligt.

På påskdagens kväll kom pojken tillbaka. Mellan raderna läste jag att han velat ha mig med på kalas, men inte riktigt varit mogen. Gott så.

Annandag påsk tillbringade vi på Kjugekull i gott sällskap av andra flanörer och barnfamiljer. Vi gick en långpromenad med Lillebror, kaffetermos och filt. Vi hittade en skyddad plats och fikade i solen. Under promenaden fick vi njuta av väldigt växlande natur. Tät granskog, bokskog med sina vackra stammar och gyllene bladmatta av fjolårslöv inunder. Blåsippor fanns i mängder, blandat med lite vitsippor. På ängarna fanns små klungor av backsippor, luden och sammetslen att smeka.

Pojken bjöd på årets första glass efter promenaden. Det var ett sånt tillfälle då livet inte kunde vara bättre.

Moot

Låter härligt :-)

2009-04-14 12:16:37

.jag

aah...Kjugekull is the shit!

2009-04-14 12:33:54

AnnA

@Moot, det var helt fantastiskt. Stilla och fint. Sådär så man verkligen känner nuet.
@.jag, första gången jag var där, men defenitivt inte sista!

2009-04-14 14:00:33


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007