Solen

AnnA 2009-04-17 11:20 (inga kommentarer)
Solen skiner från en alldeles klarblå himmel. Och så är livet ungefär nu. Inga moln som skymmer, vare sig mentala eller världsliga. Hur skönt är inte det?

Det är mycket att göra på jobbet. Jag har fått nya (fler) arbetsuppgifter sen någon månad tillbaka. Några enklare har jag också blivit av med. Än så länge är det svårt att säga om tiden inte riktigt räcker till, eller det kommer gå ihop sig senare. Det pekar dock på för lite tid och för mycket att göra. Det blir någon halvtimme övertid nästan varje dag. Inte riktigt kul när man vill hem i det fina vädret.

Igår åkte jag inte hem direkt utan till en före detta arbetskamrat och fikade på kaffe och stenugnsbakat bröd. En litet vaniljhjärta slank ner också. Mums! Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Tiden bara rusade, så till slut fick jag bara resa mig. Pojken skulle ju komma till mig. Kvällen blev mycket prat, fika och gosa i soffan.

Idag är det en ny tid, vi samåkte till jobbet för första gången ;)

Och precis nu får jag ett e-mail. Original B/L på en stor sändning till USA är inte som utlovat. Där fraktbolaget helt sonika bytt ut consignee och notify party till något helt annat än på sina draft. Grrr, vad trött jag blir! Back to work...


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007