Hugger in på högarna!

Anni 2009-04-07 23:14 (1 kommentar)
ÄNTLIGEN har jag fått lite fart på mej! Det började på jobbet när jag satte tänderna i två gamla surdegar på eftermiddagen. Så himla skönt att få det gjort! Det har tagit mycket längre tid att undvika dom än att verkligen göra det!

Sen åkte jag hem och skulle laga mat. Hade tänkt fixa fyllda zucchini till föräldrarna på besök, men zucchinin (eller heter det squashen i singular??) var dålig, så jag fick köra plan B - fisksoppa. Men eftersom jag ändå tinat upp köttfärs och hackat lök så snodde jag ihop en pastasås när jag ändå var igång. Sen fick jag fnatt i den allmänna stressen och gjorde en äpplekaka av bara farten. Föräldrarna blev mätta och nöjda i alla fall och nu har jag matlådor för flera veckor.

När dom gått hem hittade jag en kuvert med deklarationspapper och insåg att jag måste gå igenom "högen". Där lägger jag alla papper och nånstans emellan allt annat finns alla mina kontrollbesked som jag behöver nu. Så jag satte mej på golvet och gick igenom papper efter papper. Det resulterade i en stor slänghög, tio mindre sortera in och arkivera-högar och en deklarationshög! De äldsta papperen var över ett år gamla - jag borde nog rensa oftare... Men nu är det gjort! Hurra!

Jag har fortfarande ett skolarbete som närmar sej deadline med ilfart, för att inte tala om ett ambitiöst jobbprojekt som aldrig verkar komma nånvart.

Jag borde nog gå och lägga mej nu, trots allt. Innan jag kommer i spinn och jobbar hela natten. Varför är det allt eller inget? Det vore mycket enklare att bara tuffa på i stadig takt, men det ligger visst inte för mej.

Doriz

Vad skönt att rensa!

2009-04-07 23:56:31


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!