Bästisbastu

Anni 2009-04-05 23:25 (1 kommentar)
Blev meddragen på simtur och bastu ikväll av Bästisen som försöker hjälpa mej i form igen. Det är så ljuvligt väder så jag har alldeles frivilligt börjat ge mej ut och gå varje dag, och jag tror det hjälper. Kondisen är fortfarande usel, men jag ihärdar och hoppas det ska vända snart.

Jag blir fortfarande andfådd av minsta lilla, men det var skönt att plaska runt lite i vattnet och så en varm bastu med tjejsnack på det.

Sen åkte vi hem och snodde ihop en kycklingsallad av resterna i kylen och djupdyk i frysen. Det var ett tag sen jag orkade handla och nu är jag inne på kreativ matlagning, av nödtvång, så att säja.

Matvete, stekta marinerade kycklingbitar (inköpta före glaslarmens tid), sockerärter, paprika (medhavd från Bästisen)oliver och senapsdressing. Förvånansvärt gott! Ett par körsbärstomater hade inte skadat, för färgen, men det får jag ta nästa gång.

Det är kul att laga mat, när man har nån att äta den tillsammans med!

Jag pratade i telefon länge och väl med en gammal vän idag. Vi kom fram till att jag är lyckligt lottad som har mina vänner. Och jag är så tacksam för det! Trots att jag kryper in och gömmer mej i ett mörkt hörn ibland när jag mår dåligt, så finns dom där när jag kikar ut igen. Och det är jag så glad för!

Jazzie

Låter som en väldigt spirande text. Plask, bastu och middag med bästis är inte dumt.

2009-04-06 17:12:36


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!