fast and furious

.jag 2009-03-03 10:33 (inga kommentarer)
nu är det liv och rörelse på jobbet, sådär som det brukar vara när vi kör igång efter underhållsperioden. rörigt och struligt och ingenting fungerar och ingen förstår varför och framför allt är det BRÅTTOM MED ALLT. det är slitigt, men samtidigt roligt för då känner man verkligen vilket himla bra gäng vi ändå är i min arbetsgrupp. alla gör vad de kan, alla hjälps åt och nu-jävlar-ska-vi-fixa-detta-om-det-så-blir-det-sista-vi-gör.

roligt, som sagt, särskilt när andra på jobbet lämnar en del övrigt att önska. har fortfarande inte fått reda på något av det där som var så HEMLIGT och jag vet inte om det är bra eller dåligt det där att man inte hör något. men det återstår väl att se, det skulle ju i så fall "visa sig inom 14 dagar" och det har det ju inte gått än.

i eftermiddag ska jag till t*ndl*karen. det är mindre roligt, även om det har blivit bättre sedan jag började gå till världens bästa snyggo. men inte kunde jag somna igår kväll och dåligt som fan har jag sovit i natt. tur att det är så mycket att göra på jobbet att jag bara hinner hispa upp mig lite då och då. som nu.

och för övrigt gick det SKITBRA på företagshälsovården, "jag tycker du gör helt rätt som inte väger dig", sa sköterskan till mig och jag är ju mer van att bli ifrågasatt, inte bekräftad.
och min kondition var SUPERBRA enligt deras test. vilket inte riktigt märktes igår när jag joggade fram i rena blåleran. 11 km kändes mer som 11 mil och det var TUNGT. men jag är ändå nöjd eftersom hela jag hade genomsyrats av ett stort och massivt JAG VILL INTE innan jag till slut tog mig samman och gav mig ut. berg är till för att flyttas eller hur det nu var.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.