deep in the forest

.jag 2009-02-27 14:18 (1 kommentar)
nu börjar det dra ihop sig till helg. den här helgen är full av sociala aktiviteter. egentligen vill jag mest kura ihop mig i soffan och glo på film med mr silence. men vi ska istället vara sociala in my home town, och i hans. det tar emot, men ibland kommer man inte undan.

angående mitt dilemma om saker på jobbet som inte blir gjorda som jag skrev om för ett tag sedan, så har följande hänt. deadline var idag. sedan jag skrev om det har det funnits flera lägen där det gått att ta upp och påminna lite fint. har fått typ "jaha, och vad ska du göra åt det då?" och "vad händer om vi inte gör det?" till svar. moget, jättemoget.

så idag har jag skickat över bollen till deras chef. nu får han reda ut det med dom. jag och jobb-J har gjort vår bit, då ska vi inte straffas med att bli tvungna att göra deras bit också bara för att dom skiter att följa rutinerna.

så deras chef skickade ut en påminnelse och krävde dessutom en tidsplan, och ojdå, helt plötsligt blev responsen en helt annan och måndag morgon ska detta vara klart.

man blir så trött på folk. men nu är det i alla fall helg.

AnnA

Ha en bra helg!

2009-02-28 07:36:09


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.