babadam

Corn 2009-02-18 16:30 (1 kommentar)
Jag har jobbat på i några dagar, och dimman lättar litegrann när jag känner mig nyttig och duktig. I dag har jag skickat iväg en grej för tryck och så har jag bokat en intervju till i morgon.

Och så har jag varit en duktig kvinna och varit på cellprov, ajajaj, inte roligt, men bra. Och så gick jag till vår lokala musikaffär och spanade på gitarrer och köpte en fin nylonsträngad trekvartsstor till min son blir sju om ett par dagar. Jag prutade till mig ett snyggt plektrum och en lila kazoo och en gul kazoo också. Jag ÄLSKAR musikaffären, jag gick fram till en banjo och spelade lite och blev kär vid första ögonkastet, oh så fint det var. Och jag pratade entusiastiskt med mannen i affären och det hängde gitarrer högt och lågt och munspel och trummor och mikrofoner. Det hade varit billigare att beställa gitarren via nätet men ibland känns det rätt bra att stötta den lokala handeln. Eller ofta.

Och nu när de tyngsta bitarna av dagen är avklarade vill jag bara ta världens längsta bad och sen rulla ihop mig till en boll under två täcken och läsa i Eclipse ända tills den är slut.

Anni

Gör det! Det låter mysigt! Ju fler täcken desto bättre, bbbrrrrr vad kallt det är!

2009-02-18 21:23:51


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.