poison oak

Corn 2009-02-12 15:33 (inga kommentarer)
Jag går upp halv sju och skjutsar barnen till dagis i femton minusgrader och sen åker jag hem, dricker ett glas vatten och sen slänger jag in ved i kakelugnen och tuttar på och sen lägger jag mig i soffan två meter från nämnda ugn och drar täcket över mig och sover i först en timme och sen i en timme till. Klockan elva är jag redo att gå upp. Tröttman är ju helt SJUK, jag som skulle säkerhetskopiera filer hela dagen och sen installera nya CS4-paketet på min trötta dator och sen skulle jag jobba röven av mig. Säkerhetskopieringen har jag börjat med men resten då? Helvetes jävlar vad jag är seg, nästa år ska jag planera extremt väl så att jag kan ta det lugnt både januari och februari, utan dåligt samvete och utan stressande deadlines.

Och så har jag ätit av min goda minestrone. För att få den god krävs alltid färsk rosmarin, det låter konstigt men det är ytterst viktigt. Sen käkar man med lite riven parmesan och några droppar olivolja. Det är gott. I min soppa har jag oftast lite bacon också, och sen massor av morötter och lök och mycket vitkål och pasta, cannelinibönor och färsk basilika.

Och så har jag druckit kaffe och pratat med the local snickare som kom förbi om en grej som mina svärföräldrar har beställt. Kaffet var starkt, snickaren var påpälsad. Nu eldar jag för andra gången och snart ska jag hämta mina barn och jag tror att vi åker till stan och käkar på McDonald's.

Och så tar jag på mig flera dagar av lönearbetet, mitt extrajobb, med baktanken att då kanske jag kan åka på någon resa om en månad eller så, för extrastålarna som blir. Jag gillar mitt extrajobb, ibland, för det är så sköna trygga ramar, en given uppgift, jag behöver inte vara på tå hela tiden och anstränga mig järnet, eller jo, jag utför ju mina uppgifter, men det är inte så himla jobbigt.

Nu: ut i kylan igen.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.