you're so young, so bored

Corn 2009-02-10 15:25 (7 kommentarer)
Alltså, förlåt, jag vet att jag har ett asbra liv, jag kan se det, men just nu är det mest teori. Jag kan inte KÄNNA hur asbra det är. Jag är hemskt ledsen för det. Jag är väl otacksam och dum.

Jag träffar folk och fikar och jag lagar lite mat och jag kramar mina barn och kör dem till dagis/lekis och jag hämtar en massa ved och läser i DN att vedrök är lika illa som avgaser, och sen ligger jag på golvet och stirrar i taket och klämmer på mina revben och är så jävla mycket martyr, jag VET, men jag kan inte styra mina tankar åt något annat håll och så grinar jag lite och så ringer det jobbsamtal och jag känner mig helt arbetsskygg, nog har jag fått ihop några grejer men jag är verkligen inte på topp. Jag vill sova och grina och INTE jobba. Och så är jag så himla blygsam också, jag var och gjorde ett jobb med en ganska känd människa och tog några bilder förstås och han sa "jag kanske kan få köpa några sen?" och jag bara mumlade "njae det vill du nog inte för de blir säkert inte bra, jag skickar nån, du får den". SÅ DÅLIGT.

Häromdagen när jag städade hittade jag min tio år gamla dagbok och jag satt på sängen och läste om hur och när jag blev kär i min man och en sommar då jag var singel och jag tycker att jag är samma neurotiska lilla paket idag, som då, med samma ångest och samma grubbel och lyxproblem, bara lite snyggare och med en hög snygga t-shirts i garderoben. Fast jag ljuger, det ÄR inte enda skillnaden på nu och då, även om det känns lite så. Jag kan helt nyktert se att det har hänt massor sen dess. Men ändå.

Häromdagen tröstade jag mig med att beställa ett par böcker som väger 2 kg vardera. Feta böcker är alltid en källa till glädje. Hoppas att det funkar.

Nu ska jag hämta mina barn och jag ska vara trevlig och ägna mig åt dem och kanske att vi bakar något käckt.

Moot

Ahhh men även om saker ändras runt omkring en så är man ju samma människa innuti liksom. Kram kram

2009-02-10 16:06:57

Jazzie

Jag är i det mesta ganska samma lika. Där livet gått hårt fram har saker och ting kanske ändrats något, men i stora hela är det samma kuggar, samma malande, samma tankar och oftast samma slutsatser. Ibland är det rätt ok. Ibland är det jobbigt som fan.
Kram

2009-02-10 16:27:30

Doriz

Huu, jag fetrelaterar. Det där att inte kunna känna sig glad, att inte känna mycket alls, att bara fortsätta göra... Kram

2009-02-10 17:18:40

Peppar

Men fina du. Man behöver inte be om förlåtelse. Känns det skit så känns det skit. Men försök att spåra tanken tillbaka till ursprungskänslan. Vad handlar det om egentligen? Vet du vad ångesten bottnar i?

Du är en sjutusan till människa, en praktkvinna. Släpp ned den tanken i hjärtat. Vet att det är sant. Låt det landa.

2009-02-10 22:42:00

aniara

Det låter tungt det där. Lite februari-tungt och det kanske får vara så för nu - varken mer eller mindre. Du vet ju också att det kommer svänga tillbaks till dit där du mår bättre och allt känns bättre igen. Låt processen ha sin gång så ska du se att något flyttat på sig lite inombords sen. Massa kram och stötta <3

2009-02-10 23:46:08

Corn

Ni är så snälla.

Peppar: Jo men lite måste jag be om förlåtelse, på förhand, så att ingen ska säga "men skärp dig" eller bara tycka att jag borde vara tacksam för det jag har.
Jag vet att det finns konkreta orsaker till mitt mående fast främst är det väl säsongen och den här oviljan till allting, som är jobbiga. Huvva. Jag brottas med mig själv varje dag.

Och tack för rara komplimangen. jag Är en praktkvinna. Och du också.

hjärtan till alla.

2009-02-12 07:48:26

annan

Själv har jag nog sämre självförtroende och mer prestationsångest än för 10 år sen. Bra jobbat annan.

2009-02-16 11:52:14


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.