Jul i tre akter

Corn 2008-12-26 17:04 (2 kommentarer)
Så här är ljuden: Nya tv-spelet Madagaskar på playstation nere i vardagsrummet, "Mulle Meck bygger hus" på ena datorn här uppe, fyraåringen visar sin mormor hur man gör, MGMT spelas högt på stereon i köket. Själv håller jag på med bilder och lyssnar på kakafonin.

Fast nu: Jag skrev det förra stycket för två timmar sen. Nu sitter jag här, rosenkindad, eftersom vi har varit ute och åkt spark allihop, fyra sparkar, fem personer. Lillpojken satt mest på sparken, men sexåringen körde sin egen barnspark så det yrde i snön. Vi såg nog lite ut som en reklamfilm om den hurtiga familjen.

Och nu då: ytterligare flera timmar senare. Vi käkade julmat till lunch och sen spelade vi tv-spel och nu har jag och mamma varit i hennes hus ett tag. Jag har suttit i soffan och frusit med tre fleecefiltar på mig och stirrat in i öppna spisen som vi proveldade. Det gick bra. Att stirra in i en eld är lite meditativt.
Men rastlös är jag. Som faen. Något måste hända, känns det som, jag vet bara inte vad. Kanske att den här klådan går över när jag blir äldre.
Jaja, mer ostrukturerat får man leta efter. Nu ska jag bada och sen ska jag laga någon bra mat.

Doriz

Blev mamman glad för husmåleriet???

2008-12-27 01:32:48

Corn

ja, grymt!

2008-12-28 19:58:54


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.