från mig till er, eller nåt

Corn 2008-12-24 15:00 (2 kommentarer)
I en dag eller två var jag apatisk och lite katatonisk men nu är det bättre. I går hämtade jag min mor vid tåget och sen körde jag hem henne till hennes hus där överraskningen nymålat rum väntade henne, sen åkte vi hem till oss och slog in julklappar hela kvällen. I dag lyssnade vi på Saxon vid frukostdags och rockade litegrann, sen var vi hos svärföräldrarna och fikade glögg. Efter det smet jag in och tog ett bad medan de andra var ute och hurtade sig. Jag är frusen ända in i märgen och jag har lite sömnbrist men jag ska faktiskt inte klaga, julstämningen smyger sig på lite sådär och när jag badade sjöng jag Simon and Garfunkel's "Slip slidin' away" väldigt högt och det var fint och sen har vi lyssnat fem gånger på årets bästa låt "Sex on fire" med slynglarna i Kings of Leon.

Häromdagen pratade vi om Caleb i ovanstående grupp, och jag sa att om jag bodde i USA skulle jag ha tre slyngliga söner som heter Caleb, Jebediah och Zebulon. Förmodligen skulle vi bo på en ranch också.

Jag bara avviker från ämnet. Snart börjar Kalle, men yngsta gossen sover i soffan, min man skalar potatis och min mor stryker köksduken direkt på köksbordet. Mina naglar är vackert vinröda och snart ska jag äta årets allra första julmat. Lite skinka i magen så är jag nog på topp igen.

God jul, älsklingar.

Bonita?

God jul bästa corn

2008-12-24 16:27:36

Moot

God jul :-)

2008-12-24 23:03:46


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.