happy holiday

Corn 2008-12-19 16:00 (1 kommentar)
Nacken ÄR bättre! Prisa Gud! Lasern måste ha hjälpt ändå. I går när jag vaknade kändes det ju dock inte så. Men jag åkte till stan där det var knökafullt redan vid halv elva, jag fick mina slingor och min lilla toppning av mitt ack-så-långa-hår, sen köpte jag nåt lego åt fyraåringen, till svärföräldrarna som tycker att det är svårt att hitta bra grejer själva, de blir alldeles yra när de kommer in i en leksaksaffär. (Det blir nästan jag med)

Och så jobbade jag lite och sen kom jag hem och smällde ihop en annons och trixade med lite annat och sen lade jag mig för att sova. Fast sängen var så fasligt ensam eftersom både Flake och sexåringen (som förvisso aldrig sover hos oss) sov nere i sofforna på grund av hosta. När jag hade vridit mig fram och tillbaka ett tag gick jag in till ett barnsovrum och bar med mig fyraåringen tillbaka. Det låter väl ego? Men jag har knappt träffat barnen på hela veckan och på grund av nacksmärtor och sånt har jag sovit ensam hela tiden. Nu bar jag med mig honom och lade honom i vår stora dubbelsäng och sen tänkte jag på det där man säger, att bebisar inte luktar bebis efter ett tag. Men jag kröp nära och luktade på hans huvud och jo, han luktar lite bebis. Min lilla bebis, stor fyraåring nu, låg där och när han var där kunde jag också somna.

I dag fick jag lite sovmorgon och sen kokade jag blåbärsgröt och sen for min man iväg och en kompis till barnen kom hit. Tänk att det är lättare med tre barn än två ibland. När han är här bråkar de ju inte med varandra. Och jag har varit en pedagogisk typ och hjälpt de tre gossarna att fixa varsitt urtjusigt julkort och sen har jag lagat fish and chips och så har de fått saffransbulle och tittat på Kung Fu Panda och sen gick kompisen hem och nu har jag just badat och snart ska jag gå över med barnen till farmor och farfar där de ska vara i kväll när Flakey och jag går på baluns. Alla dessa balunser! Jag skulle egentligen sitta hemma i soffan och dricka julmust och glo på Dr Who. Men det blir väl bra.

I morgon blir det nog julstädning. Fast först: sovmorgon.

tori

mmmm... blåbärsgröt!

2008-12-19 20:48:40


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.