morning

ikapiika 2008-12-06 07:49 (1 kommentar)
nu har jag sovit sådär 7,5 8h i sträck och känner mig pigg och glad. skulle väl egentligen vilja ligga kvar och snosa lite men jag drabbades av lite HERREGUDTVÅVECKORKVARTILLJUL och började tänka på ett myndighetsföreläggande jag ansvarar för där vi hade tänkt skicka in ett åtgärdsprogram innan jul (sista datum är i mitten på januari så det är ingen jättekris...). Det blir lite misskött eftersom gubbarna jag jobbar med visst är trevliga och kommer på mötena men de svarar inte på mail och kommenterar inte mina texter.

En av dem jobbar bara på måndagar (och var inte på jobbet i måndags) men i övermorgon får det bli bassning... Det är bara en miljard andra saker somska hända på måndag och jag måste gå vid 13.30 för T ska ha dansuppvisning.

Nåväl, jag är faktiskt glad för lite jobbstress. Då känns det nästan som om jag gör något på jobbet.

När G vaknat (och klockan närmat sig 10) ska vi åka ner till stan och försöka hitta lite julklappar. Jag gjorde en intensiv internetshoppingrunda i veckan så fronten ser lite ljusare ut.

Imorgon är det sen dags för jippot. Min dansstudio ska ha julshow och vår grupp ska vara med och uppträda. Och jag har inget emot det, har stått på scen tillräckligt många gånger för att det ska kännas helt ok, men jag har ingen lust. Maken flyger över atlanten imorgon och jag måste fixa barnvakt, vilket går sådär...
Problemet är att alla utom 4 har hoppat av och då får jag någon pliktkänslagrej att jag inte kan lämna de tre andra småtjejjerna i sticket. Hur detta ska lösa sig vet jag ännu inte.

Moot

Hoppas det löser sig på något sätt :-)

2008-12-06 11:11:09


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk