Gräs

ikapiika 2008-12-09 23:10 (3 kommentarer)
Denna vecka är maken bortom havet och jag är alena och mol med kiddosarna. det går ungefär enligt plan.

Dansuppvisningen i söndags gick väl helt ok. Jag hann till och med sy mig en svart spetskjol mellan genrepet och föreställningen. Sen kan man väl fundera på om det egentligen är min "idea of fun" att tillbringa dagen med hysteriska, fnittrande fjortisar... nu är det gjort i alla fall. Igår var det dotterns dansdags och det gick så bra så.

På jobbet har jag ett rätt mastigt jobb, vi ska ha inspektion av en EU delegation i början på nästa år och jag skriver förpaketet. Det är egentligen sånt som jag är bra på, sammanställa data från många olika källor och skriva ihop till en rapport.Det är bara det att:
1.Det är ett teknikområde som jag håller på att lära mig och måste alltså kolla upp ALLTING.
2. all vår dokumentation är på svenska och jag måste översätta till engelska, vilket ju inte brukar vara några problem men här är det som sagt ett nytt teknikområde och det är en massa termer som jag inte har en susning om. Hur översätter man tex. bergdränage?
3. Eländes rapporten bara växer, ju mer jag kollar upp detaljer, destå mer inser jag att jag måste skriva om.

MEN det ska typ vara klart i morgon, och det kommer det nog bli, hoppas jag i alla fall. Jag har i varjefall klämt ur mig en smärre avhandling på en vecka.

Annars har jag upplevt något mysko de senaste dagarna, det sparkar i min mage. Jag är verkligen inte gravid, magen är platt som en pannkaka, men ändå känns det precis som om någon buffar mig i sidan på magen. Det känns inte alls som gasbubblor så jag undrar vad det är? Muskelryckningar? "sparkarna" känns till och med utanpå magen.

Nu ska här sovas.

Doriz

Alien?!

2008-12-09 23:51:06

Bonita

Ha! Doriz tog ordet ur munnen på mej!

2008-12-10 08:30:16

ikapiika?

Ja, visst är det scary... men jag har inte varit i närheten vare sig läskiga rymdgrottor eller skumma katter så jag tror inte det...

2008-12-10 12:24:52


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk