won't you buy me

.jag 2008-12-05 08:16 (inga kommentarer)
äntligen fredag. den här veckan har varit jobbig, inte kanske arbetsmässigt utan mer bara det att hålla sig på fötter. det är så tröttande när världen snurrar och gungar. men det känns rätt okej nu, och i eftermiddag SKA jag ut och springa. jag ville det redan igår, men så var det lite halt och jag hade ont i huvudet och tappade jag gnistan. det går rätt dåligt med min träning, jag har inte fått in något riktigt flyt den senaste månaden. men det är bara att ta nya tag.

fast nästa vecka blir också en dålig träningsvecka för då ska jag på massage tisdag och torsdag och tvätta på onsdag. alltså MÅSTE jag träna på måndag och hinner förhoppningsvis åtminstone med ett kortare löppass på onsdagen, innan tvättstugan. och på fredag. så jo, det ska nog gå att få ihop det någorlunda iallafall.

ikväll är det julfest med jobbet. och imorgon ska jag och mr silence på fest hos en av hans vänner som jag inte känner. den där processen när man ska införlivas i varandras bekantskapskretsar är rätt jobbig. men man kommer ju inte precis undan.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.