merry go round

.jag 2008-11-10 08:04 (4 kommentarer)
för sådär sex eller sju år sedan drabbades jag av någonting som då lite diffust blev diagnosticerat som "virus på balansnerven", som yttrade sig som så att jag gick och lade mig och allt kändes helt normalt och när jag vaknade snurrade hela världen. bokstavligt talat. karusellyrsel kallas det, och det är ingen lek, kan jag berätta. det är inte så att saker gungar lite lätt, det är verkligen så att hela världen roterar. i 180 km/h. och det var DJÄVULSKT obehagligt och inträffade ungefär varje gång jag ändrade läge på huvudet. det gick över på några dagar och jag har aldrig känt av det igen.

tills igår vill säga, då samma sak inträffade igen. hemma hos mr silence till råga på allt, och jag som hatar att inte vara hemma när jag är sjuk. eller sjuk är jag väl inte, bortsett från detta mår jag inte dåligt. men detta får mig att må som ett as. jag upprepar. det är så DJÄVULSKT obehagligt. allting släpper, allting snurrar, kontrollen är obefintlig, vilket leder till djup och seriös ångest för en kontrollmänniska som jag.

nu sitter jag på jobbet och känner att jag kanske egentligen borde vara hemma. å andra sidan är det ungefär hundra gånger värre att ligga ner, så jag vet inte. å andra sidan igen så är jag djävulskt trött eftersom jag knappt vågat sova i natt eftersom jag är livrädd för att somna och råka vända mig och vakna av att allt roterar som jag vet inte vad. och jag har så ont i nacken att jag knappt vet vad jag heter, eftersom jag måste hålla huvudet blickstilla hela tiden för att saker och ting ska stanna på sina platser och inte snurra.

men ja. jag hoppas det går över. bortsett från det var helgen fin. mycket fin, och jag är mycket förälskad.

tori

wha. jag tycker du ska gå hem. det är förmodligen inte så bra för balansnerven att anstränga sig heller. och jag har nån liten skräckhistoria om hur det kan gå, som jag inte tänker berätta om nu men jag bara SÄGER.

2008-11-10 08:20:10

LillaMolly

Å, det där har jag också drabbats av några gånger, fast mer kortvarigt, inte i flera dagar. Nä, inget kul alls!

2008-11-10 08:21:03

Moot

Ja gå hem och vila!!! Härligt att vara förälskad :-)

2008-11-10 09:22:55

crackgrrl

go home woman! jag har ocksa haft virus pa balansnerven och det var ju helt vardelost.

2008-11-10 13:21:37


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.