hälsorapport

.jag 2008-11-11 12:39 (2 kommentarer)
jag gick hem från jobbet igår. tog två citodon och lade mig med värmedyna på nacken och halvslumrade framför tv:n i otroligt många timmar, och sedan sov jag ändå typ elva timmar i natt.

och nu känner jag mig rätt okej. lite yr fortfarande, men den förbannade karusellen verkar åtminstone ha stannat nu. och ångesten avklingar proportionellt och jag försöker hitta en strategi för att inte fastna i någon "tänk om det händer igen"-noja. det vore ju väldigt konstigt om man inte tycker att det är obehagligt som fan när världen släpper taget om en. men det får fan inte ta över.

och sen är det helt otroligt vad man kan börja uppskatta småsaker i vardagen. att kunna ligga ner, att kunna vända sig, att kunna vrida på huvudet utan att hela världen börjar rotera i en fasansfull hastighet; det är fina grejer.


min nacke känns för jävlig, men i eftermiddag ska jag på massage och i morgon ska jag till kiropraktorn. luthers spöke står bakom mig och väser att jag ska gå till jobbet, men jag tänker ignorera det idag och imorgon åtminstone. så det så.



Moot

Stanna hemma. Kan nacken påverka yrseln också? gå till doktorn!!!

2008-11-11 13:52:55

AnnA

Just så, schasa iväg luther och ta hand om dig!

2008-11-11 18:30:46


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.