never be your valentine

.jag 2008-11-07 06:09 (6 kommentarer)
puckochefen förnekar sig ju aldrig. på ett möte i januari klargjorde hon att hon skulle ansvara för en grej som det egentligen var mer logiskt att jag ansvarade för, "för det är viktigt att man är noggrann när man gör det". för det är ju inte jag då, uppenbarligen. åtminstone inte i hennes ögon, men å andra sidan känns det ju som att inget jag gör är bra i hennes ögon. hur som helst, hon började med detta, sedan hände något så att hon fick släppa det och sedan hände inte mycket mer. slutfört blev det i alla fall inte.

igår mailade jag henne och frågade hur det egentligen gick. vi ska nämligen ha en stor revision om ett par veckor och då är det synnerligen utmärkt att såna här grejer är i ordning. hon svarade att hon inte var klar för det var fel på en rutin och hon visste inte hur man skulle gå vidare.
men allvarligt. människan är ytterst ansvarig för kvalitetsarbetet på vårt jobb, och kör fast med en grej i JANUARI och har inte sagt något om det på hela året, och nu är det fan NOVEMBER. och vore det inte VÄLDIGT lämpligt att den som sitter på denna position kläcker ur sig sån information liiiiiite tidigare än två veckor innan jätterevisionen allan? kan man ju tycka. nu ska jag och min chef sitta i eftermiddag och röja i det här, roligare kan man ju ha när helgen står för dörren.

visst, det finns protokollfört att hon tagit på sig ansvaret för detta. så är det någon som åker dit så är det ju hon. men av någon anledning finns det ju alltid folk som kommer undan med precis allt.

det är väl dags att börja leta information. för jag har ju inte heller någon lösning, jag var ju tydligen inte "tillräckligt noggrann" för att hålla på med sånt här. men nu går det plötsligt bra, och plötsligt förväntas det av mig att jag ska lösa det här. helst inom 14 dagar när puckochefen haft 10 månader på sig utan att prestera ett dugg.

jahaja.

Mysan

Suck,va irriterande!
Fast sablar vad skönt om du löser det inom14 dagar. Då lär hon nog få sig en tankeställare. Med rätta!
Lyckatill! :-)

2008-11-07 07:03:11

tori

nämen fy fan vad sånt där irriterar mig.

2008-11-07 08:34:48

AnnA

Fantastiskt, hon borde ju skämmas ögonen ur sig. Fast det har hon väl inte vett till.. Håller tummarna att du får det fixat, snabbt och snärtigt till hennes förtret ;)

2008-11-07 08:50:32

Moot

Man skall inte vara chef om man inte kan delegera och lita på sina "underställda". Hoppas du löser det och får lite cred... men det låter inte som hon skulle vara kapabel till det heller... suck.

2008-11-07 09:28:38

Jazz

*skrattar* Fantastiskt!! Heeelt fantastiskt! Det är helt makalöst. Jag har en pucko-chef, men inte ens så pucko är hon. Och en sån härlig liten detalj att orsaken att hon tog på sig ansvaret var för att man måste vara noggrann. *garvar* Jävla stolpskott!!

2008-11-07 10:19:49

Mea

Det där låter tyvärr som något som min chef också skulle kunnna göra...

2008-11-07 11:15:41


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.