Frukost på Bleecker

Anni 2008-10-25 09:34 (2 kommentarer)
En morgon strosade vi runt i Greenwich Village och västerut. Här finns alla dom där söta husen och gatorna med trädalléer och blomlådor. Och alla hus har såna där roliga brandstegar som poliserna jagar skurkar på i filmer.

Nu i Halloweentider sålde man pumpor i vartenda gathörn. På Cornelia Street stod en hiskeligt hemsk gubbe på en balkong och skrämde slag på alla som gick förbi! Inte levande dock, och det var nog tur, för han såg inte särskilt frisk ut...

Vi gick in på ett cafe och tog en frukostbagel och varsin smoothie. Just när vi satt oss kom en kackerlacka förbispringande på golvet. Vi tittade häpet på varandra men konstataterade sen att man säkert ska lita på dom lokala krypen. Dom vet säkert var de serverar den bästa frukosten.

Det var ett sånt där ställe där man skulle kunnat sitta i timmar och bara titta på folk! En hel del studenter som satt där och läste och en högklackad supersnygg fotomodell (tänkte på Crackgrrl där...) Trivsamt!

Moot

Myyysigt :-)

2008-10-25 10:22:35

crackgrrl

nu sitter jag har och laser ikapp! men da! och pa Cornelia St bodde jag ju forut, lovar att de levande grannarna ar minst lika skrammande som gubben pa balkongen...

2008-10-27 11:14:15


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!