Fint besök

Anni 2008-10-24 09:42 (2 kommentarer)
Det ska snart bli mer New York, jag har några texter till på lager, men jag gör ett tillfälligt avbrott för lite mer aktuella reflektioner.

Vaknade inatt av att blåsten ven runt knutarna och regnet smattrade mot fönstret. Drog täcket över öronen och somnade om. Sen, när jag verkligen MÅSTE gå upp, då gosade jag in mej i en varm, härlig tröja och nu sitter jag här på jobbet och kurar. Det här är verkligen höstrusk. Bedrövligt, men ändå rätt ombonat när man sitter inne och slipper gå ut.

Fast jag hoppas regnet går över snart, för i kväll kommer min syster från Stockholm med sina två barn, mina älsklingar, gudson + lillebror.

Jag har redan planerat lasagne till kvällsmat och sen ska vi göra alla dom där vanliga sakerna som dom brukar gilla här hos mej. Det lär bli Monster-film och besök i fiskaffären och så kanske vi bakar en äpplepaj. Får se om vi hinner åka och simma oxå. Dom stannar till på måndag och det ska bli så mysigt!

Igår var jag och tränade med en god vän som jag nästan tappat bort lite grann ett tag. Vi har haft fullt upp på olika håll och lite gnissel däremellan. Men nu var det bara vi och vi började prata igen. Prata på riktigt. Det känns som att vi håller på att laga nåt dyrbart.

Nu är det kaffedags! :-)

Moot

Ahh vilken mysig text. Nu vill jag också ha en varm härlig tröjja.... :-)

2008-10-24 10:11:26

Anni

@ Moot Mysiga, lufsiga tröjor och en varm kopp te. Sen skulle jag vilja ha en rolig bok att läsa istället för en hög jobb att ta tag i, men man kan ju inte få allt...

2008-10-24 11:01:44


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!