I Central Park

Anni 2008-10-27 08:09 (1 kommentar)
I en stad med så mycket skyskrapor måste ju träden oxå få plats nånstans. De flesta har tagit sin tillflykt till Central Park. Där står dom sida vid sida och fnissar åt alla joggare som flåsar omkring. Jag lovar, det finns inte en "art of silly walking" som inte dom träden sett!

Här fanns dom där typiska hästdroskorna som man ser i alla romantiska filmer. Det som man dock inte märker av i filmerna är den där odören av svettig häst som kommer med på köpet.

En och annan galen cyklist svischade oxå förbi och jag hittade en helt ny sorts skateboard, med en ledad bit i mitten som gör att man liksom kan vicka sej fram på den. Det lär nog dyka upp här hemma oxå snart, om det inte redan finns.

På de stora bollplanerna sprang folk omkring och spelade diverse fotbollsvarianter och här och var såg man pappor öva baseball med sina telningar. En liten pojke hade en handske som var större än hela han!

På en kulle satt ett helt gäng kostymklädda japaner och lapade sol. De såg något malplacerade ut! Runt omkring skuttade söta små ekorrar med ryckande svansar. Det var inte helt lätt att avgöra vem som var Piff och vem som var Puff. Vi hittade oxå några exemplar av den lokala New-York-trasten som hoppade omkring i jakt på mask.

På Strawberry fields såg vi en hel hög turister och vi tror att någonstans mitt i gömde sej Imagine-monumentet över John Lennon.

Lite längre bort fick vi dela ett brudpars magiska ögonblick. De stod i en liten paviljong och vi kom förbi precis när de utbytte bröllopslöftena. När vigselförrättaren sa "nu får ni pussas" då blev brudgummen alldeles rörd och vi fick skynda oss därifrån för att inte visa att vi oxå blev lite blöta om ögonfransarna. Som Bästisen sa när vi sedan snöt oss lite diskret bakom en buske - "Han såg ju så KÄR ut". Må de leva lyckliga i alla sin dar!

Moot

Tihi dom träden har även sett mig och min kompis joggandes i våra långkallingar och t-shirt...haha. Vilken SYN!

2008-10-27 09:02:54


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!