Tyrannosaurus Rex

Anni 2008-10-20 20:39 (4 kommentarer)
Har ni sagt att ni vill ha mer New York, så ska ni få mer New York! :-)

Så häng med nu, till Times Square! Glo med stora ögon runt omkring, tills alla blinkande neonskyltar hotar att ge er epileptiska anfall när som helst. Ta sedan ett djupt andetag och rädda er in på Toys R Us.

Direkt innanför dörren till denna enorma leksaksaffär möts man av ett enormt Pariser-hjul. Man kliver på i källaren och åker några varv, om man är barn alltså.

Är man vuxen och i sällskap med en mor som saknar sina barn, går man direkt till lego-avdelningen och funderar på hur mycket man kan få plats med om man fyller resväskorna till bredden och köper en extra väska till handbagaget.

(Facit: Fem lådor incheckat lego, ett lok till tågbanan samt två transformers i mitt handbagage.)

Jag gick bara runt där med stora ögon och förundrades över hur mycket prylar det FINNS i världen. Gick runt ett hörn och hamnade i Rosa Barbie-avdelningen. Tittade på motsatta sidan av rummet och hittade pojkarnas Star Wars-del och fick en skrämmande glimt av klarsyn vad gäller könsroller. Delade denna fundering med Bästisen. Hon tröstade mej med att ingen av hennes söner gillar Barbie.

Sen fick jag annat att tänka på när jag plötsligt hörde ett rytande! Kingkong i lego klättrade upp på Empire State Building bredvid, men det var inte han. Nej, bakom mej såg jag en DINOSAURIE! Och han RÖRDE PÅ SEJ! Rytande sänkte han sitt huvud mot oss, med dom sylvassa tänderna blottade i ett lågt morrande.

Dunk, dunk, dunk hörde man, som tunga steg från Jurassic Park. Eller kanske som ett dinosauriehjärta som slår långsamt och obevekligt! Han försökte fånga oss med sina framben, men gav upp och återtog sin position.

Mitt hjärta landade så sakta på sin plats igen och vi gick dit och förvissade oss om att han faktiskt var konstgjord... Men sen gick vi förbi igen på vägen ut, och då TITTADE han på mej! Det är säkert!

Moot

haha det är så roligt att läsa... så levande :-)

2008-10-20 20:47:13

Peppar

Jag ska till New York om tre veckor. Behöver jag säga att jag uppskattar de här texterna...? = )

2008-10-20 20:53:12

Anni

@Peppar @Moot - vänta bara, det kommer mera! :-)

2008-10-20 21:33:54

Vicky

Allt är så stort over there!

2008-10-20 21:48:28


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!