TV-shop

AnnA 2008-09-29 19:23 (3 kommentarer)
suger.

Först av allt vill jag bara säga att jag brukar aldrig handla på dylika sätt eller ställen. Men har man en bedjande tonåring så.

Alltså läser jag igenom allt jag hittar om ångerrätt, retur och dylikt innan vi beställer. Sagt och gjort. Efter nån vecka dimper lite skönhetspreparat ner i lådan. Efter 14 dagar inser dottern att nä, det var verkligen inte alls speciellt bra. Och inte värt alla pengar. Nähä, alltså skickar jag tillbaka skiten. Fast först har jag ringt och frågat allt man kan tänkas behöva veta hos kundtjänst.

Eftersom det är en s.k. prenumeration frågar jag om det behövs något mer. För hon vill inte ha detta mer. Nej då, skriv bara ner numret du får av mig på pappret med returuppgifter skicka in det, samt burkarna. På pappret har jag dessutom kryssat i en ruta att vi returnerar preparaten för vi hade högre förväntningar.

Vad händer, jo kära TV-shop har dragit pengar från mitt konto idag. För ytterligare en omgång skönhetspreparat. Tror dom vi tycker det är bättre denna gången??! Gissa vem som ska ligga på luren imorgon när de öppnar?
Jävla lurendrejeriare! *muttrar surt*

Doriz

Värdo!

2008-09-29 20:18:37

Moot

Huh sånt kan ta tid innan dom fattar :-(

2008-09-30 15:39:00

AnnA

Jorå, det fanns registrerat att jag inte skulle ha mer produkter av dem. I det gamla systemet. Fast de hade ju bytt till ett nytt nu. Och där fanns det TYVÄRR inte registrerat.

Så, jag får mina pengar, när de fått tillbaka sin produkt. Vilken jag inte fått hem än. Och visst jag får mina pengar, så småningom. Under ca en månad kommer de ha mina 500 spänn på sitt konto. Fina räntepengar de gör sig om det sätter detta i system. Usch!

2008-10-01 16:22:25


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007