Lång dags färd mot natt

AnnA 2008-09-28 20:57 (3 kommentarer)
blev fredagen. Steg upp 5:45 för att tillbringa dagen med jobbet. Tillbakablickar, roliga historier och hur vi går vidare med nästa 40 år. Samarbetsövningar, lekar och massor med god mat. Hem för en snabb dusch och fixa sig för kvällen. Tillbaka och nästan sladda in på parkeringen. Tiden var knapp för oss som hade en bit att köra.

Nu blev det välkomstdrink, tal, utdelning av diplom till några av våra äldsta samarbetspartners världen över. Sen blev det middag i medeltidstappning. Maten var superb och dukningen vacker. Vita linnedukar dekorerade med grenar och höstlöv i alla färger. Fast vi fick endast en trätallrik och en kniv att äta med, medeltid var temat. Då användes inte gaffel, höhö.. Vinet och ölen drack vi ur lerkrus. Lite jobbigt att äta, men kul. Bordskicket blev inte det bästa men alla hade glimten i ögat. Stå upp komik och finurliga trollerier underhöll, sen blev det dans. Och tur var väl det för där var tyvärr lite kallt. Jag som är rätt frusen av mig dansade mycket kan jag lova ;)
Klockan var nog närmare 02:30 när jag hoppade i säng med pyjamas och dubbla täcken.

Min vana trogen vaknade jag vid sex på lördag morgon och hade svårt att somna om. Det blev inte så mycket sömn som jag behövt. Resten av helgen har varit väldigt lugn. Inte min grej att vara i farten över 20 timmar. Även om det är kul. Alltså har jag blundat för att gräset behöver klippas och golvet skuras. Det kommer fler dagar.

Idag har jag gått en långpromenad, ätit en god middag med fläskfilé, kantarellsås och sallad. Efter det blev det soffan och en film med gotteskålen på bordet. Nu ska jag knoppa in.
God natt!

Moot

Låter som en kanonhelg... vad hade du på dig??? :-)

2008-09-29 10:08:13

AnnA

@Moot, det blev de svarta raka byxorna, svart tajt linne och över det en tunn chiffongblus/tunika i vitt och svart. Tunikan hade smockresår under bysten och på överarmen, ganska vida ärmar och resår vid handleden. Svarta högklackade skor till det. Fick användning för mina granatsmycken, som jag älskar. Kände mig lagom fin :)

2008-09-29 11:07:50

Moot

Ahhhh SNYGGT :-). Kul att det blev bra!

2008-09-29 11:20:50


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007