Ã…kte

AnnA 2008-10-01 21:40 (1 kommentar)
hemifrån 07:15 och kom hem alldeles nyss. Det har varit en sådan där dag på jobbet. Bråttom med allt. Offerter och paket till England. Expresspaket till USA. Fått sätta mig in i en affär till Ryssland för säljaren är på semester. Därtill ringt ett flertal samtal till Ryssland, men blivit bortkopplad för de förstår inte Engelska. Vid senare försök fick jag lyssna på pausmusik i ett par minuter, kul? Näe, tror inte det. Tjugo minuter i telefon för ett samtal som varade i 2 minuter.

Mitt i alltihopa saknade vi en låda med en sprillans ny dator, färdigprogrammerad och allt. Fanns ingenstans. Till slut kom vi på att kanske Posten tagit den och trott det var något som skulle skickas iväg. Mycker riktigt, posten gillar att skicka paket. Även de utan fraktsedel på ;) Häpp! Den lyckades jag spåra till slut i Malmö. Imorgon har vi tillbaka den med lite tur.

Sen skulle vi i personalen visst ha en insamling och tacka för den fina jubileumsfesten. Ordna annons i tidningen osv. Vem fixar det? Rätt gissat.

Raka vägen från jobbet till föräldramöte på skolan. Slängde i min en risifrutti på vägen. 2½ timme för att lyssna på dotterns möjliga val till gymnasiet. Intressant och viktigt. Jag efterlyser bara stolar som inte gör att man håller på att plågas ihjäl.

Ja, det var väl denna dagen då. Nu har hunden fått man, blommorna är vattnade och jag har tagit en kopp te med honung. Bara duschen och sängen kvar.

Sen är det upp igen för mera jobb. Känner mig ungefär som Askungen tror jag. Men jag slipper sova vid spisen. God natt..

Moot?

Superwoman!!

2008-10-01 21:49:57


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007