on the boulevard of broken dreams

Corn 2008-09-21 16:35 (6 kommentarer)
I går åkte vi elva mil och kom till en fest, hos en av mina äldsta kompisar. Vi är ett relativt stort gäng - sju tjejer - som har känt varandra sen sexårsåldern, och när vi inte har setts på länge glömmer jag hur fint det faktiskt är när vi väl ses. Nya vänner är fantastiskt men den sköna trygga känslan man har med riktigt gamla vänner är speciell. Det är pikar och gliringar och närhet, det är så TRYGGT och fint. Jag och en till har rätt stora småbarn, ett par har varsin bebis och ytterligare en är gravid. Olika faser i livet fast ändå ganska lika. Alla är gifta utom en som ändå är sambo-sen-länge. Undrar hur det ser ut om tio år, undrar mitt cyniska jag. Är alla fortfarande gifta/sambo då?

Det var en fantastisk kväll. Jag är lyckligt lottad och omgiven av fina människor.

Sen kom vi hem och sov och i morse väckte min mamma mig. Hon är här nu, och ska dona med sitt hus i en vecka. Min man sorterar barnstrumpor och barnen sitter på altanen och äter päron.

Saker jag inte orkar skriva om: Jobbigt tråkögonlocks-eksem (fult och OSEXIGT och kliigt och typ ettårsjubiluem för detta tråkiga nu, jag spyr på det och salvor och kortison för inte ett skit hjälper), för mycket jobb överhuvudtaget.

Men nu ska jag laga lasagne.

astrud

ett sådant eksem har jag dragits med av och till i flera år. det brukar bli bättre om jag behandlar resten av kroppen, jag brukar tänka på det som min eksem indikator - den talar om att resten av kroppen behöver smörjas in :-)

2008-09-21 17:27:44

astrud

och då är det starkare graden av kortison + superhudkräm av fetare slag från apoteket som gäller. (så nu när jag ammar får jag vackert dras med eksemet ...)

2008-09-21 17:29:04

Corn

ja, jag har en receptbelagd kortisongrej just för ögonen, men det hjälper liksom inte, mer än ett tag. :( Sen återvänder det. Bläää. Jag tänker ibland att det är min dators fel, man sitter ju ganska nära skärmen på en laptop. Tråkigt är det hur som helst.

2008-09-21 18:08:11

astrud

ja, mitt återvänder ju också hela tiden så jag har inget råd att ge. fick tipset att dra ner på sockerintaget men *host host* det går inte så bra.

2008-09-21 19:12:42

astrud

dessutom inbillar jag mig att det förvärras vid stress

2008-09-21 19:13:55

Baumbi

jag har också sånt eksem emellanåt och jag går bet på varför det blommar upp (men jag tror som Astrud att det förvärras av stress) har de gjort en såndäringa kontakteksemstest på dig? det kanske något i krämer/smink du blivit överkänslig mot? eller något du äter? jag funderar allvarligt på att gå till http://www.doktorma.se/ man kan ju alltid testa :)

2008-09-22 15:32:02


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.