En chili con carne senare

Corn 2008-09-17 18:16 (2 kommentarer)
Mitt i alltihop ser det ut som om jag ska börja med catering, litegrann i alla fall. Håhåjaja, säger jag om det. Hoppas att det går bra.

Imorgon ska jag iväg och fotografera en kille och sen ska jag hem igen och göra en telefonintervju och så har jag tusentals saker till att göra. I helgen kommer min mor hit och till veckan är det tusen saker till.

I dag när jag kom till fritids och hämtade sexåringen sa hans unga fröken helt spontant, när han var med "åh vilken härlig kille ni har! Han är så duktig och go! En solstråle, alltid glad!" och jag bara "pratar du om min son?" eller nej, det sa jag inte, jag blev glad och sa tack och "vad bra" och sen klappade jag om hans snaggade luddskalle extra mycket. Fina killen. Båda killarna är så fina, så fina. I dag lekte de gravida, båda två. "Vi är GRAVIDA!" och så hade de ballonger under tröjorna. Sen blev jag och Flake farmor och farfar åt små mjukisdjur.

Nu är min bättre hälft på föräldramöte, min fyraåring har somnat (darn! lite för tidigt!) och sexåringen glor på barnprogram. Jag sitter här, pustar en aning och tänker på livet.
De senaste dagarna har jag kastat mig mellan mötena, hällt i mig kaffe och kört en massa bil. Det går raskt nu. Fast bra! Och i dag hann jag titta en hos en kompis, han bjöd på kaffe och gav mig en blandskiva. Gott så.



annan

Jag känner alltid igen mig så mycket i dina texter, typ som att ditt liv är mitt fast om några år. Det låter fint, det ger mig hopp.

2008-09-18 11:19:09

Moot

Catering? Berätta mera!!!

2008-09-18 11:27:56


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.