ojoj ajaj

Corn 2008-08-23 17:14 (1 kommentar)
I går var värsta helvetesdagen, men jag genomled den, och ganska friktionsfritt dessutom. Jag kastade mig från ställe till ställe, slängde i mig kaffekopp efter kaffekopp, och njöt ändå lite av att ha många saker på gång samtidigt. Jag har haft lite dåligt jobb-självförtroende ett tag men nu tycker jag att det känns ganska fantastiskt att ha så många parallella jobb, det är lite flummigt och ändå roligt. Efter mina frilansarjobb åkte jag till stan och gjorde ett kvällspass på lokaltidningen. Och min stockholmschef ringde och var omtänkig på kvällen.
I morse vid nio åkte jag till stan, på ytterligare ett uppdrag.

Och nu på eftermiddagen åkte jag till mammas (tomma) hus för att få skriva i fred, jag satt i en fåtölj (jag vet inte om det stavas med å eller o så jag växlar lite) i ett hörn i vardagsrummet som jag har målat strålande snyggt vitt. Jag klappade lite på tapeten och berömde mig själv för den flotta insatsen, sen satt jag med korslagda ben och skrev ungefär 5200 tecken. Det är en bra start. Sen blev jag så trött att jag åkte hem.

Koman börjar komma, jag är trött som en snigel insmetad med sirap på väg mot kålbladskonventet (ja, men eller nåt sånt), ni förstår, streta-streta-streta och samtidigt IN I BÄNGEN trött.

Jag känner mig lite proggig som har lagat huevos rancheros till lunch och sen gjort chokladbollar med ganska lite socker i till mina stackars barn som lördagsgodis.

Nu måste jag nog lägga mig på golvet i lekrummet och stjäla lite sömn. Kanske att min fyraåring tror att jag leker med honom om jag ligger där och mummelsnarkar på de rätta ställena.

tori

å!

2008-08-23 17:47:55


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.