trött

ikapiika 2008-08-18 21:45 (1 kommentar)
Jag är lite låg idag... främst är det väl känslan av VARDAG som lägrat sig, jag är borta hemmifrån sådär 12 timmar, pappsen hämtade kiddosarna idag. Hinner hem, äta middag (som pappsen lagade, tack, tack), bada barn, gosa lite framför TVn, natta barn, surfa Hypo och nu är det dags för dusch och sussa. Maken är inte hemma ännu. Är det så här det ska vara nu??

Magont.

tori

uh, pendlingstrött tori kan inte NOG rekommendera närhet till jobbet före pendling alla gånger. det är helt sanslöst att ha fem minuters cykelväg till jobb. och iom att jag har en timmes arbetstid hemifrån varje dag kommer jag hem nåt rent löjligt tidigt. det är LJUVLIGT.

och med det hoppas jag att jag inte fick något att kännas värre... du tar dig ju igenom det. man gör ju det. jag har bekanta som pendlat 4 timmar om dagen i 30 år. småbarnsmödrar var de en gång i tiden också.

2008-08-18 22:30:34


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk