okej??

ikapiika 2008-08-22 19:49 (1 kommentar)
Idag har jag fått svaren på vår källarmätning och den gjorde väl inte livet så himla mycket klarare... eller jo, den visade lite avvikande värden på MVOC analysen, som indikerar att det kan finnas mikrobiologiska problem. Dessutom så fanns det även avvikande fuktmarkörer. Men totalhalter av ämnen är väl under rekomenderade nivåer och de halter av luftburna mikrobiella partiklar som finns är väldigt låga (bra städning enl mannen jag snackade med.. hah, tror han ja...).

I stort ungefär det resultat jag väntade mig, kontentan är väl att det inte är halter som borde göra någon sjuk men visst bör vi göra något åt det. Så det blir väl att ta tag i projekt gillestuga del2. Nu hoppas jag att allt kommer bli bra när det är klart. för jag skulle hemskt gärna vilja känna mig bekväm med att använda det där fina, stora, ljusa rummet.

Vi har makefritt ikväll och har lagat pizza. Nu äter barnen popcorn och tittar på Pippi, jag har även gjort chokladpudding men jag kanske åker på att äta den själv, kiddosarna verkar måttligt intresserade.

Doriz

Send some chocolate pudding my way!!!!
Hus är a labor of love. man blir aldrig riktigt klar. Håller alla tummar för gillestuga del 2.

2008-08-23 12:33:27


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk