ibland så

ikapiika 2008-08-16 17:36 (1 kommentar)
Mina barn hade 6 veckors sommarlov, vilket jag tyckte var ganska länge. Dock så har majoriteten av barnen på dagis ännu längre sommarlov för de två veckorna de har gått har varit väldigt lugna, med enbart en handfull barn.

Detta har medfört massa mys, främst för G som varit enda småbarnet. I tisdags åkte han och småbarnsfröken buss in till stan och matade fåglarna vid svandammen och igår, då han blev själv kvar när T följde med en kompis hem (jesper... det ni...), åkte han och föreståndaren in till stadsparken och lekte på jättespännande lekplatsen. Det känns jättebra att de faktiskt tar tillvara på sånna här tillfällen på dagis.

Vi är himla nöjda med vårt toppendagis, litet, nära, engagerad och bra personal, trevliga lokaler mm. Det enda negativa är att det är så snäva öppetider och att G och T är enda barnen som verkar gå full tid. Hur i hela friden får folk ihop sina liv? Är vi de enda som jobbar fulltid?

tori

en bekant flyttade från g-sunda till en villaförort norr om stan. första gången hon hämtade på dagis/fritids där var hennes son JÄTTEARG för att hon kom så sent. grejen var att hon kom bara en kvart senare än hon hade gjort på förra stället, men i den där förorten jobbade visst inte mammorna heltid... socioekonomiska aspekter heter det va, om man ska prata fint. ;)

2008-08-16 18:46:16


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk