Lördag morgon och

AnnA 2008-08-16 09:16 (3 kommentarer)
ännu är det lite sömnigt runt omkring mig. Barnen sover och av grannarna ser jag inget, bara en hund som skäller. Solen skiner svagt genom ett molndis. Jag har tusen och en saker som behöver göras. Fast jag försöker andas och inte stressa upp mig för det. Helgen ju då det blir lite gjort. I veckorna när man jobbar blir det bara att hålla undan det värsta.

Kökskranen droppar. Jag vet inte hur jag ska fixa det. Den är ju från 1800 frös ihjäl, så det bästa hade kanske varit att byta hela kranen. Istället för bara packningar. Men jag kan inte, och det kostar ju skjortan att ta ut en rörmokare. Så, jag klurar ett tag till och bidar min tid.

Imorgon ska vi åka på dop. Jag hittade väldigt fina sängkläder, mumin, till hans spjälsäng. och ett mjukisdjur med skallra, muminpappan :). Inte så puttinuttigt, utan mörk nougat/vit med mörkröda broderier. Underlakan i vitt med samma röda broderier. Det blir fint att bädda med till lille pojken. Tror att föräldrarna kommer att gilla det.
Åh, det ska bli så kul!

Nu är det väl snart dags att ta tag i dagen. Men först en betapet..
Svejs.

EvaP

Anna, det kan var kalk som gör det. Skruva loss packningen och lägg den i ättika en stund (någon timme), skruva fast igen. Hoppas det hjälper tills ekonomin tillåter en snygg kran.
Puss

2008-08-16 15:59:53

Kakan

Vilken bra dop present!

2008-08-17 00:40:04

AnnA

EvaP, hm, det kan det vara. Det svåra är bara att veta hur man gör. Det är varmvattenkranen. Stänga huvudkranen fattar jag. Men måste man göra något med pannan också kanske? Får väl se om jag kan klura ut det också :)

Kakan, det blev väldigt uppskattat idag. Känns fint!

2008-08-17 21:02:24


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007