en helg liksom

ikapiika 2008-07-06 22:14 (1 kommentar)
Jo, det blev faktiskt en bra helg.
I fredags på vägen hem, blev jag varskodd om att alla våra middagstrevare nappat så det blev en maffig kväll. När jag kom hem var delar av middagssällskapet redan där samt barnens kompisar E och W och deras far, som satt med bar överkropp och drack öl medans barnen plaskade i poolen, ja, maken och middagssällskapet var också klädsamt laidback. Dessutom var MoP på besök på vägen till östligare herrgårdshelger. Så jag kom alltså hem till värsta poolpartyt.

När resten av sällskapet kom grillade vi kalvfilé och drack massor av vin, dessutom valde de mest långväga gästerna(ända från Solna...) att stanna över, fast, det blev inte så himla sent ändå, ålder, småbarn och tidiga morgnar gör att man är rätt slut sådär efter midnatt.

På lördagen tog vi med oss våra solnavänner och åkte en tur på stan, shoppade, lunchade och allmänt strosade medans vännerna var studietidsnostalgiska och vi mest nöjda över att kiddosarna faktisk höll sig hyfsat i skinnet. Jag fick köpt en underbar linnetunika med högt avskuren midja och puffärm, söt.

Lördagskvällen blev lugn och innehöll trädgårdspyssel, en löptur samt onsdagens project runway. (den som uppfann inspelningsbara hårddisks TV boxar får stoor guldstjärna i min bok!!)

Idag fick jag äntligen lite sovmorgon sen en snabbt påkommen fika hos svägerskan med familj. Hem igen för lunch och efteråt drog vi till skogs och picnicade nere vid vattnet med andra vänner. Trevligt men väldigt kallt. Promenaden ner till stranden var dock väldigt skön. Och nu ikväll har vi haft mina föräldrar på middag. Dessutom har jag tvättat 7 maskiner så nu är jag trött och behöver sova. Gonatt.

Jazz

Vilken härligt social helg det låter som

2008-07-07 14:13:26


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk